Antena Meniu Search
x

Video "Nu mă lăsaţi fără copilul meu!" La doar un an şi jumătate, Matei a aflat ce înseamnă durerea. Trupul său firav trebuie să suporte o operaţie pe cord deschis

Acum vă rog să priviţi povestea următoare cu sufletul! Este povestea unui copil de un an și jumătate, Matei, obosit de boală, și este povestea tinerilor lui părinți copleșiți de căutarea unei soluții salvatoare. Matei a venit pe lume prematur, deși sarcina mamei nu prevestea asta. Investigațiile făcute după naștere nu vorbeau nici ele despre o inimă extrem de bolnavă și nici despre un destin aflat în cumpănă chiar în acest moment. În toată această poveste lumina vine din vestea că Matei are o șansă la viață dacă face în scurt timp o operație pe cord deschis. Iar pentru asta, vă îndemn să-i fiţi alături! 

de Redactia Observator

la 10.02.2024, 19:54

Vezi și

Cornelia Toma, mama lui Matei: Fac apel la toate mamele care își iubesc copiii să mă ajute și pe mine, să nu mă lase fără copilul meu!

Matei are nevoie de ajutor

Cornelia era însărcinată cu Matei când împreună cu Iulian, soțul ei, au decis ca în ziua botezului celui mic să facă și cununia religioasă. Anticipau bucuria acelei zile și amândoi erau recunoscători că sarcina decuge bine. Binele a durat până în a 37-ea saptamana de sarcină. Cornelia a nascut prematur, apoi Matei a facut icter, avea susflu sistolic, inima mică bătea anormal și medicii l-au pus în incubator pentru o lună. 

Iulian Popa, tatăl lui Matei: Nu am știut că o să fie nevoie de operație, să-I atârne viața de un fir de ață

Cornelia Toma, mama lui Matei: Nici nu poți să dormi ca te gândești, o dată se poate întâmpla ceva și tu dormi… 

La șapte luni, Matei a început să obosească repede, se învinețea când plângea și a început să primeastă tratament pentru tensiune! 

Cornelia Toma, mama lui Matei: Medicii cardiologi spun că nu se poate fără operație, noi tot am sperat, am sperat poate să fie bine dar, din păcate, fără operație nu se poate să fie bine, decât posibil mai rău. 

Iulian Popa, tatăl lui Matei: Am fost de nenumărate ori ba la Iași, ba la București, controale peste controale, cabinete. Până la urmă am găsit tot așa, cu ajutorul lui Dumnezeu, la Spitalul Sanador din București.  

Matei este alături de Sonia și alături de alți copii, pe lista micilor pacienți acceptați la operații pe cord deschis în prima misiune umanitară cardiologică a acestui an.

Iulian Popa, tatăl lui Matei: Îmi doresc ca nimeni să nu aibă aşa caz, copilul să nu le fie bine şi să fie între viaţă şi moarte.

Operațiile vor fi făcute gratuit de o echipă medicală formată din chirurgi britanici care vor lucra alături de echipa profesorului universitar doctor Victor Costache, seful Secție Chirurgie Cardiovasculară din Spitalul Clinic SANADOR. Părinții ar trebui să plătească pentru consumabilele și tratamentul din timpul operațiilor, pentru ATI și spitalizare.

Cornelia Toma, mama lui Matei: Fac apel la toate mamele care își iubesc copiii să mă ajute și pe mine!

Puteți ajuta donind 2 Euro printr-un SMS la numarul 8848, număr fără recurență, prin plată cu cardul sau prin transfer bancar. Românii din străinătate pot sprijini donând prin PayPal. Donațiile ajung în fondul de solidaritate al Campaniei Vreau să ajut din care va fi ajutat si Matei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » "Nu mă lăsaţi fără copilul meu!" La doar un an şi jumătate, Matei a aflat ce înseamnă durerea. Trupul său firav trebuie să suporte o operaţie pe cord deschis