Antena Meniu Search
x

Nunțile și divorțurile pe plajă, la modă în 2019. Ioana Şelner, despre tendințele din acest an

Mai nou şi divorţurile se fac cu mare fast! Deşi pare ciudat la prima vedere, sunt cupluri aleg să îşi separe drumurile în acelaşi ton ca şi nunta -  pe plajă, în preajma oamenilor dragi lor.

de Redactia Observator

la 18.03.2019, 15:47

Vezi și

Mai nou şi divorţurile se fac cu mare fast! Deşi pare ciudat la prima vedere, sunt cupluri aleg să îşi separe drumurile în acelaşi ton ca şi nunta -  pe plajă, în preajma oamenilor dragi lor.

Mai exact, fiecare vine însoţit de grupul de prieteni, iar după ce divorţul este oficializat, petrec în câte un colţ al plajei. Sau insulei, după caz. Căci, da, petrecerile se organizează în mare parte peste hotare. Şi nu sunt deloc puţini cei care vin cu astfel ce cerinţe, dezvăluie organizatorul de evenimente, Ioana Şelner.

Invitată la Observatorul orei 12, aceasta ne-a vorbit şi despre cerinţele clienţilor în materie de nunţi din ultima vreme.

Înconjuraţi de nisip şi de briza mării sau a Oceanului, după caz, românii optează pentru o nuntă exotică, organizată direct pe plajă. La noi în ţară, sau peste graniţe. Sunt tineri care aleg să îşi unească destinele cu persoana iubită pe plajele din Grecia, dar păstrând tradiţiile din România.

Pentru o astfel de nuntă, paşii de urmat sunt simpli: se ia legătura cu un consultant, se discută cu mirii pentru a pune la punct toate detaliile care ţin de locaţie, de aranjamentele florale şi de decor, discuţii pe baza cărora se face o ofertă. Personalizată mereu în funcţie de cerinţe. 

Totuşi, trebuie să ţineţi cont că niciun eveniment de o asemenea anvergură nu se poate organiza de pe o zi pe alta. Aşa că, în special dacă optaţi pentru o nuntă peste hotare, recomandat ar fi să vă alegeţi localul cu un an sau chiar doi înainte, pentru a fi siguri că îl prindeţi disponibil pentru petrecerea dumneavoastră.

În plus, trebuie să luaţi în calcul şi că procesul actelor necesare la cununie, peste graniţă, poate dura până la 40 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Nunțile și divorțurile pe plajă, la modă în 2019. Ioana Şelner, despre tendințele din acest an