Antena Meniu Search
x

Nunțile pe plajă, sub semnul întrebării

Pandemia ne-a dat tuturor planurile peste cap, dar pentru cei care sperau să-şi lege destinele anul acesta, a devenit chiar o mare provocare. Cele mai multe nunţi erau deja plănuite şi plătite în avans.

de Redactia Observator

la 14.05.2020, 15:47

Vezi și
  • Nunţile pe plajă costă de la câteva mii de euro în sus.
  • Organizatorii de evenimente nu duceau însă lipsă de clienţi.

Cum este, de exemplu, cazul nunţilor organizate pe malul mării. Dacă protagoniştii au rezolvat problema mutând evenimentul anul viitor, organizatorii spun că evenimentele anulate vor aduce pierderi greu de recuperat.

În funcţie de serviciile alese şi numărul de invitaţi, nunţile pe plajă costă de la câteva mii de euro în sus. Organizatorii de evenimente nu duceau însă lipsă de clienţi: zeci de cupluri aveau planificată căsătoria anul acesta.

Ramona Macovei, organizator de nunti: Anul acesta era un an bun, foarte bun, aveam evenimente in fiecare weekend, undeva in jur de 20 de evenimente.

Pandemia de coronavirus a schimbat însă planurile tuturor.

Ramona Macovei, organizator de nunti: Ca in cazul tuturor organizatorilor de evenimente toate nuntile programate in lunile mai iunie iulie august au fost programate anul viitor pe aceeasi data.

Nu toţi mirii au decis să-şi mute cununia peste un an. Curajoşii au amânat marele eveniment doar cu câteva săptămâni, chiar şi cu riscul de a avea invitaţi doar din familie.

Dacă pentru logodnici, decizia este simplă: anul acesta sau anul viitor, pentru organizatorii şi furnizorii de servicii, lucrurile sunt mult mai complicate. Fiecare nuntă amânată înseamnă bani pierduţi. Şi nimeni nu ştie exact cum va evolua situaţia.

Alex Musat - fotograf: Chiar peste doua saptamani, in teorie inca este programata, dar nu putem spune daca este. Nu s-a anulat niciuna, s-au mutat la anul sau cu o luna mai tarziu decat erau programate, dar de anulat niciuna.

Ramona Macovei, organizator de nunti: Avem pregatite mai multe planuri, dar pana nu trece starea de urgenta, nu vom afla exact cum se desfasoara evenimentele si ce trebuie sa respectam noi si invitatii nu putem sa ne pronuntam

Toată lumea aşteaptă în acest moment ca autorităţile să stabilească exact condiţiile în care se vor putea ţine evenimentele de acest gen în vara care vine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Nunțile pe plajă, sub semnul întrebării