Antena Meniu Search
x

Nuţu Cămătaru e brazilian după nevastă

Celebra braziliancă a devenit doamna. Balint. Adică, nevasta cu acte-n regulă a lui Nuţu Cămătaru. Nunta a avut loc în taină, cu un singur martor

Vezi și

 Versurile par să descrie sentimentele lui Nuţu Cămătaru, pentru viitoarea doamnă Balint. O cheamă Claudia, dar i se spune Brazilianca. Sub acest pseudonim a apărut şi în videoclipul lui Florin Salam.

Nunta era programată pentru începutul săptămânii viitoare. Dar Nuţu Cămătaru şi-a schimbat brusc planurile şi s-a căsătorit dimineaţă.

La nuntă a fost prezent un singur martor, şoferul care a adus-o la puşcărie pe aleasa interlopului. Pentru că nunta s-a suprapus cu o altă cununie civilă, care era programată de mai mult timp, Nuţu a pierdut dreptul la vizita intimă care a fost reprogramată, peste o lună.

Până la eliberare, interlopul va avea dreptul la vizite intime, câte două ore, din trei în trei luni. El este îndrăgostit de brazilianca de mai bine de un an.

Cu ea era şi în momentul în care a fost ridicat de poliţişti, în februarie anul trecut. Povestea de dragoste a continuat la vorbitor, în penitenciar. Brazilianca nu a lipsit de la niciun proces.

Iar Nuţu, nu a stat pe gânduri. În noiembrie, anul trecut a divorţat de cea care îi era încă soţie în acte, Lidia Balint, închisă şi ea, la penitenciarul Târgşor.

Cu prima soţie, Nuţu Cămătaru şi-a oficializat relaţia de două ori. Ultima dată, tot în puşcărie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Nuţu Cămătaru e brazilian după nevastă