Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O adolescentă de 17 ani din Murfatlar s-a sinucis din cauza sărăciei

O adolescentă de 17 ani din Murfatlar a preferat să moară decât să ducă o viaţă în sărăcie. Maria era crescută doar de mama sa. Femeia lucra cu ziua ca să aibă ce pune pe masă.

de Redactia Observator

la 31.05.2015 , 09:32

O adolescentă de 17 ani din Murfatlar a preferat să moară decât să ducă o viaţă în sărăcie. Maria era crescută doar de mama sa. Femeia lucra cu ziua ca să aibă ce pune pe masă. 

Nu se plângea, dar fiica ei n-a mai suportat s-o vadă aşa. A spus-o într-un bilet de adio pe care l-a lăsat acasă, lângă bursa pe care o primea de la şcoală. Câteva ore mai târziu scafandrii îi scoteau trupul din apele canalului Dunăre Marea Neagră. 

A pierdut tot ce avea mai scump. Maria, fata ei de 17 ani, a decis să renunţe la viaţă. La prânz i-a auzit ultima oară glasul. Avea vocea schimbată, tristă, îşi aminteşte cu ochii în lacrimi femeia.

Vezi și

A lăsat acasă telefonul, bursa pe care o primea de la şcoală şi un bilet de adio în care a mărturisit că nu mai suportă sărăcia şi i-a rugat pe toţi să fie tari, să nu plângă când o vor conduce pe ultimul drum.

Mama şi-a dat seama că s-a întâmplat ceva când a văzut că fiica nu-i mai răspunde la telefon. Speriată a plecat de la muncă, direct la poliţie. În scurt timp oamenii legii ajungeau pe malul apei alături de salvatori. Au găsit acolo încălţările fetei şi au început s-o caute în apă. La câţiva metri depărtare mama se ruga să n-o găsească. Spera că fiica ei este în viaţă, plecată pe undeva.

În câteva minute însă cerul s-a prăbuşit asupra ei. Scafandrii au ieşit la mal cu trupul adolescentei. În zadar au încercat medicii s-o resusciteze.

Maria era crescută doar de mamă. Tatăl le părăsise când ea era încă mică.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » O adolescentă de 17 ani din Murfatlar s-a sinucis din cauza sărăciei