Antena Meniu Search
x

O adolescentă din comunitatea EMO şi-a pus capăt zilelor fără nicio explicaţie

O adolescentă de 14 ani, pasionată de dans, şi-a pus capăt zilelor. Fără nicio explicaţie! Era frumoasă, avea un viitor promiţător, însă o măcina o supărare de care nu ştia nimeni

Vezi și

Şi pe care n-a vrut s-o împărtăşească cu nimeni, nici în ultimele ei clipe de viaţă. N-a vorbit cu familia, n-a lăsat un bilet de adio. Cu tatăl departe de ţară, şi cu o mamă obligată să muncească din greu, îşi scria gândurile doar pe o reţea de socializare.

Făcea parte dintr-un grup Emo. Şi vorbea des despre singurătate.

"Spunea că o doare capul, atât!", spune bunica, plângând. 

Sau, poate, doar atât ştia familia. Atât cât le-a spus Adelina. Adolescenta de 14 ani, închisă în ea în ultimele săptămâni, într-o lume doar a ei. O lume întunecoasă, tristă şi solitară, spun şoptit prietenii de şcoală şi mai ales cei de pe internet!

"Colegii ei mi-au spus că vineri era mai supărată, atât", zice Sorina Ştirboiu, directoarea şcolii. 

Dimineaţă, era singură acasă. Şi-a petrecut ultimele ore pe Facebook. Dintr-un motiv cunoscut doar de ea, Adelina a decis să-şi ia viaţa.

De un an, fata era membră a unei formaţii de break dance. Apropiaţii spun că se elibera prin dans pentru a nu mai fi tristă. Contul de socializare arată că Adelina făcea parte din comunitatea EMO. Tineri cunoscuţi ca fiind apatici, izolaţi, nemulţumiţi şi chiar cu probleme legate de droguri.

Universul Adelinei s-ar fi schimbat complet după despărţirea de iubitul ei. Acum aproape o lună. A şters pozele cu el şi a încercat să arate că e puternică.

Până acum, poliţiştii nu au găsit niciun bilet de adio. Nimeni nu-şi explică de ce frumoasa adolescentă a decis să-şi ia viaţa.

O tânără care nu demult îşi plângea prietena plecată prea devreme. Carolina. Fata de 18 ani, tot din Curtea de Arges, ucisă de un atac cerebral suferit la şcoală, după ce diriginta a prins-o fumând în toaleta şcolii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » O adolescentă din comunitatea EMO şi-a pus capăt zilelor fără nicio explicaţie