Antena Meniu Search
x

O aluniţă i-a distrus toate planurile de viitor unui tânar din Ploieşti

Pentru Bogdan, un tânăr de 27 de ani din Ploieşti, viaţa valorează 125.000 de euro. O aluniţă malignă extirpată şi netratată i-a distrus toate planurile de viitor

Vezi și

 Pentru Bogdan, un tânăr de 27 de ani din Ploieşti, viaţa valorează 125.000 de euro. O aluniţă malignă extirpată şi netratată i-a distrus toate planurile de viitor

Totul a început în urmă cu trei ani, de la o simplă aluniţă care a început să crească. "Am avut o aluniţă la picior pe gamba dreaptă. S-a uitat doctorul la aluniţă şi a spus că nu este nicio problemă, se operează. Mă operează dânsul şi îmi garantează că nu o să fie nimic", a explicat Bogdan Stan. Iar operaţia a decurs bine. Ce trebuia să urmeze după operaţie şi era esenţial, nu s-a întâmplat însă.

Şapte luni, Bogdan nu a făcut niciun tratament pentru cancerul care începea să-i macine corpul. Un banal accident l-a adus la spital din nou şi atunci a aflat cumplita veste. Mai tarziu, a ajuns în Turcia, unde i s-a pus un preţ pe viaţă: 125.000 de euro.

Bogdan a slăbit 20 de kilograme în câteva luni şi se simte tot mai rău. Disperată, mama lui a scos apartamentul în care locuiesc la vânzare. S-a iniţiat şi o colectă publică pentru strangerea banilor, însă până acum s-au strâns doar 900 de euro şi 9.000 de lei.

Toţi cei care vor să-l ajute pot dona bani în contul de mai jos, pe numele Stan Bogdan.

Cont curent deschis la ING Bank, Agenţia Victoriei, Ploieşti

Titular de cont: Stan Bogdan

În lei: RO 36 INGB 0000 9999 04322971

În Euro: RO 69 INGB 0000 9999 4322959

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » O aluniţă i-a distrus toate planurile de viitor unui tânar din Ploieşti