Antena Meniu Search
x

O artistă româncă din Germania cântă pentru copiii săraci de acasă

Diana Sink este o cântăreață foarte apreciată în Germania, care nu și-a uitat originile românești și care a decis ca sumele adunate după prestațiile ei, în perioada Sărbătorilor, să fie donate copiilor săraci din România. 

Diana Sink este o cântăreață foarte apreciată în Germania, care nu și-a uitat originile românești și care a decis ca sumele adunate după prestațiile ei, în perioada Sărbătorilor, să fie donate copiilor săraci din România. 

În luna noiembrie, tânăra în vârstă de 23 de ani și-a anunțat fanii pe pagina de Facebook că, timp de două luni, va oferi concerte private la cerere pentru toți cei care solicită serviciile ei. Banii aveau să ajungă la românii mai nevoiași de acasă. 

Practic, Diana, care locuiește în Gross-Zimmern, a concertat gratis, cei care au solicitat-o făcând donații pentru această cauză nobilă. 

“De la petreceri de firmă până la solicitări de prestații timp de o oră în apartamente private, totul este posibil. Concert în aprtament sau în orice locație inedită, muzica mea se potrivește oriunde, inclusiv într-un cadru mic familial. Ideea este să fie un concert într-un cadru închis, în care oamenii să se cunoască între ei, de ce nu o cină, sau o serbare de zi de naștere sau onomastică. În mod normal sunt plătită pentru aparițiile mele, însă în cazul ăsta nu vreau nici măcar rambursarea cheltuielor de transport. Nu este reclamă pentru mine sau muzica mea, ci doar un sprijin pentru copii”, declara Diana Sink într-un interviu acordat la sfârșitul lunii octombrie publicației echo-online.de

Ea a povestit depre originale sale românești și cât de săraci sunt cei de acasă. 

“Da, e foarte frumos in Romania, insa oamenii sunt foarte saraci”, a mai sus Diana, care-si vizitează des bunica și alte rude rămase în Petroșani, orașul de unde ai ei au plecat în urmă cu 20 de ani.

Acțiunea a fost posibilă datorită colaborării cu organizația germană “Din mână în mână”, care este de peste șase ani activă în zonele rurale din România. 

Pentru a rezerva un concert privat al Dianei Sink, cititorii germani sunt rugați să acceseze pagina ei de Facebook ”Diana and the music” sau să trimită un email la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » O artistă româncă din Germania cântă pentru copiii săraci de acasă