Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O batrana din Braila, abandonata intr-o casa cuprinsa de flacari

Incercare grea pentru un barbat infirm, care s-a trezit inconjurat de foc intr-o casa din Braila. Omul a abandonat o femeie de 61 de ani intre peretii in flacari, ca sa poata iesi de unul singur afara.

de Redactia Observator

la 17.03.2013 , 10:09

Din fericire, un localnic a reusit sa o salveze pe batrana care se intoxicase cu fum, dar inca mai respira.

Ultimele scantei ascunse printre daramaturi i-au tinut incordati pe pompieri. Ei au fost obligati sa stinga incendiul cat mai repede, ca sa inlature pericolul unei explozii de la o butelie cu gaz.

Misiunea mai grea le-a revenit medicilor, care au pornit catre spital cu femeia de 61 de ani ce a ramas blocata in locuinta. Batrana fusese lasata inconstienta de cantitatea mare de monoxid de carbon inhalata in timpul incendiului. Barbatul care se afla cu ea in locuinta a reusit cu greu sa-si salveze propria viata.

Vezi și

Ajutorul a venit din partea unui vecin. Barbatul a spart un geam, a luat pe femeie in brate si a scos-o dintre flacari. A asteptat, apoi, sosirea unui echipaj de ambulanta.

Proprietarul se afla in curte cand casa i-a luat foc. Vecinii sai spun ca adaposteste oameni ai strazii, care creeaza mereu probleme.

De aceasta data, incendiul se pare ca a pornit de la o soba supraincalzita. Femeia transportata la spital a ramas internata pentru investigatii medicale amanuntite.

Foto: Intact Images

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » O batrana din Braila, abandonata intr-o casa cuprinsa de flacari