Antena Meniu Search
x

O creatoare de modă și-a ucis soțul și copilul

O cunoscută creatoare de modă din Baia Mare, soţul şi fiul de nouă ani au murit, după ce maşina lor a fost lovită de un microbuz. Doar mezinul familiei, un băieţel de şase ani, a supravieţuit

Vezi și

O cunoscută creatoare de modă din Baia Mare, soţul şi fiul de nouă ani au murit, după ce maşina lor a fost lovită de un microbuz. Doar mezinul familiei, un băieţel de şase ani, a supravieţuit

Prins între fiarele maşinii, copilul trăia când au sosit ambulanţele. Neatenţia mamei lui a provocat tragedia. A făcut un viraj, fără să acorde prioritate. Semida Sărmăşag avea 37 de ani. Îşi iubea enorm copiii şi meseria. Rochiile ei cu fluturi străluceau la prezentările de modă. În amintirea ei, designerii din Baia Mare îi vor aduce noile creaţii pe scenă şi îi vor împlini visul. 

Pentru familia Semidei, un cunoscut designer din Baia Mare, viaţa s-a oprit în loc pe o şosea de lângă Negreşti Oaş. Un microbuz le-a lovit maşina, după ce Semida, care se afla la volan, a virat fără să-i dea prioritate.

Semida îşi luase cu ea copiii pentru o seară de rugăciune în Satu Mare. I-a stat în dreapta soţul, un om de afaceri de 49 de ani. Semida a murit pe loc. La fel şi soţul ei Ioan şi fiul lor de nouă ani, Ianis. Toţi au fost resuscitaţi de medicii SMURD. Când au venit ambulanţele, doar mezinul familiei era în viaţă.

Băieţelul de şase ani a fost transportat la spitalul din Satu Mare, apoi la cel de urgenţă din Baia Mare. E rănit grav, dar va trăi, spun medicii. La 37 de ani, mama lui strălucea pe podiumul prezentărilor de modă.

Parisul a inspirat-o mereu să croiască ţinute romantice. Fluturii şi macii nu lipseau de pe rochiile ei. Îşi vindea creaţiile în magazinul unei prietene.

Pentru că şi-a dorit să aibă mai mult timp pentru băieţii ei şi pentru atelierul de haine, Semida renunţase de un an la jobul pe care-l avea într-o bancă. În amintirea ei, designerii din Baia Mare îi vor aduce pe podium colecţia pe care Semida visa să o lanseze în vară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » O creatoare de modă și-a ucis soțul și copilul