Antena Meniu Search
x

O crima care i-a infiorat si pe psihiatrii!

Tatal care si-a ucis copilul i-a socat si pe procurori! In razbunarea lui, barbatul a folosit o drujba si doua cutite. A vrut sa fie sigur ca ucide

Vezi și

O crima care i-a infiorat si pe psihiatri. Un masacru pe care barbatul l-a dus, cu sadism, pana la capat. N-a ezitat nicio clipa, nu s-a razgandit nicio secunda. Si-a condamnat copilul la o moarte sigura si l-a atacat cu trei arme diferite.

La locul crimei erau doua cutite si o drujba pe care a indreptat-o asupra copilului sau, care zacea, deja, fara suflare. A vrut sa fie sigur ca l-a ucis. Cu aceeasi drujba, calaul s-a condamnat singur la moarte. A murit dupa o agonie cumplita, chiar sub ochii politistilor.

Un tablou socant, in numele unei razbunari bolnave. Barbatul a vrut sa-si pedepseasca sotia, care tocmai ii ceruse divortul. "I-a luat ceea ce avea mai scump. Pentru ca si aceasta spusese: "plec cu copilul". Sinucigasul nu se ucide pe el. Il ucide pe cel care ramane in viata, in mod simbolic", a declarat un medic psihiatru.

Pe mama copilului sau a distrus-o pentru totdeauna. Devastata, femeia a suferit o cadere nervoasa si a fost internata la psihiatrie. De doua zile, nu vorbeste cu nimeni. "Ea se afla intr-o stare care, in psihiatrie, se cheama de soc, probabil de tip depresiv. Va ramane cu sechele pe viata", a adaugat medicul psihiatru.

Sechele au pana si medicii de pe ambulanta, care au vazut scena crimei. "Sunt foarte afectati, credem ca dupa astfel de cazuri este absolut imperios necesara consilierea echipajului", a declarat seful Serviciului de Ambulanta Judeteana Neamt.

Mama copilului are cea mai mare nevoie de consiliere. Medicii se tem de o noua tragedie si avertizeaza ca femeia ar putea incerca sa se sinucida.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » O crima care i-a infiorat si pe psihiatrii!