Antena Meniu Search
x

O cursă nebună la 17 ani!

Se declara vitezoman, dar ce a făcut era nebunie curată! La 17 ani, un tânăr din Dej s-a filmat când conducea maşina cu 180 de kilometri pe oră!

Vezi și

Se declara vitezoman, dar ce a făcut era nebunie curată! La 17 ani, un tânăr din Dej s-a filmat când conducea maşina cu 180 de kilometri pe oră!

Show-ul ţinut de el avea şi spectatori. Vărul său, cel care i-a dat maşina, avea o misiune de îndeplinit. Să filmeze acul kilometrajului, pentru a se lăuda apoi pe Internet cu isprava lor. 

Se simte stăpânul şoşelor, al maşinilor de sute de cai putere. Regele vitezei! Nu conduce pe o autostradă, ci pe lângă case. În Bolintin Vale, Giurgiu!

E încurajat de vărul său. Lui îi aparţine maşina, pentru că are permis. Cel de la volan are doar 17 ani! Şi e şofer doar pe facebook, unde se declară pilot de încercare la o reprezenţă auto.

Tot ce e interzis, e un vis. E motto-ul lui în viaţă. Nu ia în calcul pericolul, nici când îl apostrofează prietenii pe site-ul de socializare. E un tânăr teribilist care nu ar fi la prima cursă de acest fel. A mai postat filmuleţe asemenătoare.

Până acum, nici poliţia din Dej, de unde e băiatul, nici cea din Giurgiu, unde gonea nebuneşte, nu s-a autosesizat. Ar putea face închisoare şi el, dar şi vărul care i-a dat maşina pe mână.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » O cursă nebună la 17 ani!