Antena Meniu Search
x

O doctoriţă, ginecolog la Slatina, a murit după ce a născut gemeni. Minela avea 37 de ani

O doctoriţă, ginecolog la Slatina, a murit după ce a născut gemeni. Minela avea 37 de ani şi s-a stins la o lună după ce şi-a adus pe lume copiii.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 15.02.2020, 13:51

  • Doctoriţa a intrat în comă după naştere.
  • Ea a dus pe lume un băiat şi o fetiţă.

O doctoriţă, ginecolog la Slatina, a murit după ce a născut gemeni. Minela avea 37 de ani şi s-a stins la o lună după ce şi-a adus pe lume copiii.

Medicul ginecolog de la Spitalul Județean de Urgență Slatina, Minela Călinescu, a murit, vineri, la 37 de ani, în Spitalul Județean Clinic de Urgență Craiova. Ea se afla de aproximativ o lună în comă la spitalul din Craiova, unde a dat naştere copiilor săi, un băiat şi o fată.

Medicul de la spitalul din Slatina şi-a dorit enorm să ducă sarcina la bun sfârşit şi totul părea să evolueze bine, deşi i-a născut pe gemeni, un băiat şi o fată, la 32 săptămâni, scrie gds.ro.

La nici o săptămână de când a devenit mamă, Minela Călinescu a suferit un stop cardio-respirator, a fost resuscitată cu succes, însă a rămas de atunci în comă. De la acel moment medicii au dus o luptă extraordinară pentru a o ţine pe doctoriţă în viaţă, deşi activitatea cerebrală s-a deteriorat masiv. 

Decesul a survenit vineri, 14 februarie 2020. Minela Călinescu (fostă Bolocan), din Mehedinţi, a venit să lucreze la spitalul din Slatina, căsătorindu-se cu un slătinean. Şi-a dorit enorm să aibă copii, sarcina obţinând-o în urma unei fertilizări in vitro. Sarcina i-a fost urmărită de colegii din Craiova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri sociale » O doctoriţă, ginecolog la Slatina, a murit după ce a născut gemeni. Minela avea 37 de ani