Antena Meniu Search
x

O elevă s-a sinucis în drum spre şcoală

O adolescentă din Vrancea s-a sinucis la 14 ani, în drum spre şcoală. Ramona nu s-a dus la cursuri. A aşteptat ca tatăl, care o adusese cu maşina de acasă, să plece

Vezi și

O adolescentă din Vrancea s-a sinucis la 14 ani, în drum spre şcoală. Ramona nu s-a dus la cursuri. A aşteptat ca tatăl, care o adusese cu maşina de acasă, să plece

Trupul fără viaţă a fost găsit câteva minute mai târziu de o trecătoare. Aparent, Ramona nu avea niciun motiv să-şi pună capăt zilelor. Într-un bilet de adio a scris că vrea ca toţi colegii ei să vină la înmormântare. 

Azi-dimineaţă, tatăl ei a dus-o la şcoală, în Păuleşti. Aşa cum făcea în fiecare dimineaţă. Dar Ramona nu a intrat în clasă. A aşteptat ca tatăl ei să plece şi s-a retras lângă un copac. Câteva minute mai târziu, o femeie avea să descopere tragedia.

Ramona le-a mai făcut odată probleme părinţilor. În urmă cu câţiva ani. Atunci, adolescenta a plecat de acasă împreună cu o prietenă. După ore întregi de căutări şi sute de apeluri disperate, fata s-a întors acasă. Părinţii au dus-o imediat la psiholog şi Ramona părea că-şi revine.

Azi-dimineaţă, însă, ceva s-a întâmplat. Înainte să-şi pună capăt zilelor, adolecenta a scris două bilete de adio. Într-unul dintre ele le-a cerut iertare părinţilor şi a scris o ultimă rugăminte.

Cel de-al doilea bilet a fost adresat colegilor de clasă. Ramona i-a rugat pe toţi să participe la înmormântarea ei.

Trupul neînsufleţit al adolescentei este acum la Institutul de Medicină Legală din Focşani. Ramona se va întoarce mâine acasă, la fraţii ei, în sicriu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » O elevă s-a sinucis în drum spre şcoală