Antena Meniu Search
x

O farmacista de 31 de ani s-a sinucis, intr-un hotel din Capitala

Si-a scris singura reteta mortii! O farmacista de 31 de ani s-a sinucis, intr-un hotel din Capitala. S-a injectat cu o substanta care a adormit-o pentru totdeauna

Vezi și

Alina si-a cautat sfarsitul cu precizie chirurgicala. Experienta din farmacie a ajutat-o sa moara, planificat, fara durere. Tanara de 31 de ani s-a prezentat ieri dupa masa la receptia acestui hotel si si-a rezervat o camera pentru o singura noapte. Nimeni nu a banuit ca avea sa isi puna capat zilelor.

Astazi, angajatii hotelului asteptau sa li se predea cheia. Ei au gasit trupul femeii. Langa el, o seringa si o scrisoare de adio. Pe ultima reteta scrisa vreodata, Alina a trecut un calmant pentru inima celor dragi. Si-a cerut iertare. Viata era, pentru ea, prea grea.

De problemele Alinei, auzisera pana si vecinii. Fusese candva fericita. Avea alaturi un sot, pe Ionut, cu care impartise si povara unui credit. Acum doi ani, cei doi au decis sa puna capat casniciei. Ea s-a concentrat mai mult pe cariera, insa pentru boala datoriilor, nu a gasit tratament in farmacie. "Avea probeleme pentru ca ea a divortat si au ramas cu niste imprumuturi", a povestit Maria Stoenciu, vecina.

Politistii refac acum filmul ultimei zile traite de farmacista. Trupul Alinei a fost transportat la Medicina Legala, pentru necropsie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » O farmacista de 31 de ani s-a sinucis, intr-un hotel din Capitala