Antena Meniu Search
x

O fată de 16 ani a disparut de ieri şi nimeni nu mai ştie nimic de ea

Disperare într-o familie din Capitală! O fată de 16 ani a disparut de ieri şi nimeni nu mai ştie nimic de ea. Dragostea ar fi răpit-o de lângă părinţii ei.

Vezi și

Disperare într-o familie din Capitală! O fată de 16 ani a disparut de ieri şi nimeni nu mai ştie nimic de ea. Dragostea ar fi răpit-o de lângă părinţii ei. Evelina se iubea în secret cu Mario, un băiat mai mic cu un an. Nu a stat pe gânduri şi a fugit cu el. Părinţii aştaptă acum, cu disperare, un semn de la ea.

O imagine care va rămâne mereu în mintea părinţilor. O fată inocentă care îşi sărbătorea, zâmbind, ziua de naştere. Un sentiment de fericire care ieri a fost spulberat. Evelina, în vârstă de 16 ani, a decis să plece de-acasă. N-a lăsat niciun bilet, niciun mesaj. Părinţii spun că nu avea nici motiv.

Evelina a plecat de dimineaţă la şcoală. A vorbit cu mama ei şi a asigurat-o că a ajuns cu bine. Apoi, n-a mai răspuns la telefon. Mai mult, ar fi trecut pe-acasă, şi-a lăsat telefonul şi rucsacul, şi-a luat actele de identitate şi a dispărut.

Părinţii au sunat şi la colegi şi au aflat că fata nu ar fi trecut pe la şcoală. Mai mult, nu era prima oară când lipsea. Era îndrăgostită şi vroia să petreacă tot mai mult timp cu Mario, iubitul ei în vârstă de 15 ani.

L-ar fi cunoscut pe Facebook. Părinţii nu ştiu însă nimic despre această relaţie. Evelina şi-a dezactivat conturile de pe reţelele de socializare, Mario n-a mai apucat. Tot pe Facebook l-au văzut, pentru prima oară şi părinţii Evelinei.

Evelina Nicoleta Dumitru are 1 metru 56 înălţime şi 45 de kilograme. Păr lung, şaten şi ochi căprui. Când a plecat de acasă era mbrcat cu o pereche de blugi roşii, tricou alb şi hanorac bleumarin. Cine o vede este rugat să sune la 112. Părinţii ei o aşteaptă acasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » O fată de 16 ani a disparut de ieri şi nimeni nu mai ştie nimic de ea