Antena Meniu Search
x

Femeia care si-a aruncat bebelusul la gunoi, arestata pentru 29 de zile

Si-a aruncat bebelusul in ghena, printre gunoaie, la cateva ore dupa ce l-a nascut, impinsa de teama de a nu-si pierde iubitul. Asta le-a spus judecatorilor tanara din Petrosani care a renuntat la copilul purtat in pantece pentru o relatie de amor.

Vezi și

Femeia a fost inchisa, iar bebelusul a primit o noua sansa la viata. Un politist din Deva vrea sa-l infieze.

Cu privirea atintita in pamant, o tanara de 21 de ani duce pe umeri o povara grea. A incercat sa-si omoare copilul la cateva ceasuri dupa ce l-a nascut.

In fata judecatorilor ar fi recunoscut ca a vrut sa scape de copil de teama sa nu-si piarda iubitul. Dupa ce, timp de noua luni, i-ar fi ascuns ca a ramas insarcinata cu alt barbat. S-a ferit pana si de propria mama.

In urma cu o saptamana, tanara si-a aruncat fara mila copilul intr-un tomberon din Petrosani. Lucratorii de la salubritate l-au gasit infasurat in carpe pline de sange, printre gunoaie, dar in viata.

Cel mic a gasit dragostea in sufletul lui Florin, un politist din Deva, si al sotiei lui. Desi mai au trei copii acasa, dintre care doi adoptati, au fost impresionati de povestea baiatului abandonat si au simtit, din prima clipa, ca trebuie sa fie al lor.

„Acest copilas este un ingeras, binecuvantat de Dumnezeu, care i-a dat dreptul la viata”, spune politistul.

In familia lor, alti doi copii abandonati si-au gasit locul si speranta la o viata normala.

Mama care l-a purtat in pantece si l-a abandonat a primit astazi 29 de zile de arest.

Curtea de Apel Alba Iulia va da o solutie defitiva in acest caz, dupa ce anchetatorii vor afla si daca iubitul femeii ar fi fost implicat in abandonarea copilului. Femeia, care lucreaza ca vanzatoare in Petrosani, mai are o fetita de nici doi ani, dintr-o alta relatie. Copila e crescuta acum de tatal ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Femeia care si-a aruncat bebelusul la gunoi, arestata pentru 29 de zile