Antena Meniu Search
x

O femeie a fost ucisă într-un apartament din Cartierul Titan, din București. Ar fi fost bătută până la moarte

O femeie a fost ucisă într-un apartament din Cartierul Titan, în Sectorul 3 al Capitalei. Din primele informații furnizate de polițiști reiese că victima...

O femeie a fost ucisă într-un apartament din Cartierul Titan, din București. Ar fi fost bătută până la moarte

O femeie a fost ucisă într-un apartament din Cartierul Titan, în Sectorul 3 al Capitalei. Din primele informații furnizate de polițiști reiese că victima are în jur de 50 de ani și avea numeroase lovituri pe corp.

Crima a fost sesizată prin sistemul de urgență 112, unde polițiștii au fost anunțați că o femeie a fost gasită decedată, în locuința sa, situată în sectorul 3 al Capitalei.

Potrivit unor surse, femeia ar fi fost omorâtă, cel mai probabil, în bătaie, deoarece ar prezenta mai multe semne de violență la nivelul corpului.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, precizează Poliția Capitalei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » O femeie a fost ucisă într-un apartament din Cartierul Titan, din București. Ar fi fost bătută până la moarte