Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O femeie cere ajutor să-și găsească fiul

O mamă strigă disperată după ajutor. Femeia susţine că fostul ei partener, un cetăţean turc, ar fi trecut ilegal frontiera cu fiul lor de opt ani, deşi cei doi se aflau în plin proces pentru custodia copilului

de Redactia Observator

la 12.07.2015 , 19:56

O mamă strigă disperată după ajutor. Femeia susţine că fostul ei partener, un cetăţean turc, ar fi trecut ilegal frontiera cu fiul lor de opt ani, deşi cei doi se aflau în plin proces pentru custodia copilului. 

Mama e sigură că fiul ei este acum într-un oraş din vestul Turciei, împreună cu prima soţie a bărbatului şi cu fratele lui vitreg. Femeia a făcut plângere la Garda de Coastă din Constanţa şi a cerut ajutor la ambasadă. De o lună nu mai ştie nimic de copilul ei.

De mai bine de o lună, Irina nu şi-a mai văzut băiatul. În ultima zi de şcoală, tatăl lui, un cetăţean turc, l-a luat şi a plecat cu el. Femeia nu s-a împotrivit. E în plin proces cu partenerul ei pentru custodia celui mic.

Vezi și

Fostul ei partener, un om de afaceri turc, i-ar fi scris unui prieten, pe o reţea de socializare, despre intenţia lui de a părăsi ţara. Irina a făcut imediat plângere la Garda de Coastă şi a anunţat autorităţile că bărbatul vrea să scoată, ilegal, copilul din ţară. Certificatul de naştere şi paşaportul celui mic sunt şi acum la mamă.

Pe 24 iunie, însă, fostul partener de viaţă al Irinei ar fi reuşit să treacă frontiera la Giurgiu. Şi-ar fi ascuns copilul într-o maşină a firmei pe care o deţine în România.

Bărbatul l-ar fi dus pe cel mic la fosta soţie. În grija căreia se află şi fiul lui mai mare.

Irina a trimis o scrisoare şi la ambasada turciei. E disperată şi are nevoie de ajutor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » O femeie cere ajutor să-și găsească fiul