Antena Meniu Search
x

O femeie de 63 de ani din judeţul Bacău, lăsată să moară de foame de fiicele ei

A crescut două fete iar acum ele o lasă să moară. O femeie de 63 de ani din judeţul Bacău a ajuns să arate ca un schelet. Când a fost dusă la spital, cântărea doar 25 de kilograme

Vezi și

A crescut două fete iar acum ele o lasă să moară. O femeie de 63 de ani din judeţul Bacău a ajuns să arate ca un schelet. Când a fost dusă la spital, cântărea doar 25 de kilograme

Imaginea de coşmar i-a înfricoşat chiar şi pe medici. Unul dintre picioare nu şi-l mai simte de la degerături, iar doctorii s-ar putea să-l amputeze. Femeia are două fete, însă de una nu mai ştie nimic, iar cealaltă o încuia în casă şi o lăsa în voia sorţii.

Femeia, în vârstă de 63 de ani, a ajuns la spital mai mult o umbră. Mâinile îi tremură şi acum şi nu-şi mai simte unul dintre picioare. De atâta stat în frig, i-a degerat.

Într-o casă din bârne şi chirpici, cu geamuri sparte şi uşi bătute în cuie, au găsit-o medicii de la salvare. Vecinii au chemat ambulanţa după ce au auzit-o pe femeie strigând după un pic de apă.

Fiica ei cea mică, singura rămasă să aibă grijă de ea, s-a mutat. Fără foc, mâncare sau apă. Aşa a stat bătrâna, încuiată în casă. Când a ajuns la spital, arăta cumplit. La spital, medicii au aflat că suferă şi de cancer. Dar nu doar boala a adus-o într-un asemenea hal.

Vecinii dau vina pe fiica femeii. Autorităţile spun că au încercat să le ajute dar nici femeia, nici fiica ei nu ar fi acceptat nimic de la nimeni.

Bătrâna are o pensie de vreo 4 milioane şi ceva care nu.i de ici de colo, ar fi putut totuşi, prin mai multă gospodărie să se întreţină.

Femeia va ajunge, cel mai probabil, într-un azil. Până atunci, medicii încearcă s-o pună pe picioare. De când a ajuns la spital, a luat un kilogram şi jumătate în greutate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » O femeie de 63 de ani din judeţul Bacău, lăsată să moară de foame de fiicele ei