Antena Meniu Search
x

O femeie din Constanta a platit aproape 40 de mii de euro pentru asasinarea sotului!

Aproape 40 de mii de euro pentru moartea sotului! A fost nota de plata pe care o femeie din Constanta a vrut s-o achite ca sa-si vada barbatul mort. A tocmit nu unul, ci mai multi asasini. Primul a fugit cu banii, peste 20 de mii de euro. Femeia nu s-a lasat. A mai apelat la doi indivizi.

Vezi și

Cei doi asasini platiti nu si-au dus la indeplinire misiunea. I-au povestit barbatului pe care ar fi trebuit sa-l lichideze ce planuri are sotia, iar acesta a sunat la politie.

Doi soti aflati in proces de divort si un amant. Un triunghi amoros care s-a lasat cu asasini platiti si crime comandate pe bani grei.

Liliana Vadineanu a inceput procesul de divort inca de anul trecut. Daniel Tiberiu Vadineanu, sotul, este administratorul unei afaceri profitabile in turism la Constanta.

Cei doi amanti au stiut exact ce vor.

Sotia a angajat primul asasin platit tocmai in Germania. A si achitat 22.000 de euro. Asasinul platit a fugit cu banii. Femeia nu a renuntat si a revenit in tara. Procesul de divort s-a incheiat, insa partajul e in plina desfasurare. A gasit alti asasini carora le-a promis suma de 14.000 de euro. Nu a reusit, insa, sa adune acesti bani, iar asa-zisii asasini contractati in Constanta s-au dus direct la sotul care trebuia lichidat. I-au povestit intreaga afacere. Chiar si modul in care ar fi trebuit sa-l omoare.

Sotia si amantul sunt cercetati acum pentru instigare la omor. Sotul se ascunde.

Surse din ancheta spun ca femeia se prostitua in Germania. Castiga chiar si 4000 de euro pe luna. Acum, a ajuns dupa gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » O femeie din Constanta a platit aproape 40 de mii de euro pentru asasinarea sotului!