Antena Meniu Search
x

Video O joacă pe balcon se putea transforma într-o tragedie. Cum a fost filmată o fetiță de opt ani din Baia Mare

O fetiță de 8 ani a pus pe jar autoritățile din Baia Mare, alertate de mai mulți trecători care au văzut-o cum se apleca peste un balcon de la etajul 4 al unui bloc din municipiu.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 11.05.2021, 13:36

Vezi și

Mai mulți trecători au văzut-o pe fetiță cum se apleacă timp de mai multe minute peste balcon și au sunat la 112, crezând că i s-a întâmplat ceva.

În scurt timp la fața locului au ajuns și polițiștii și pompierii. Până când militarii au pregătit autoscara, polițiștii și un alt echipaj al pompierilor au urcat pe scări la etajul 4, unde au constatat că fetița de opt ani era acasă cu părinții.

Copil de 4 ani căzut de la fereastră, la Pitești

Un copil de patru ani din Pitești nu a fost la fel de norocos precum fetița din Baia Mare, și a ajuns la spital cu mai multe traumatisme după ce a căzut de la primul etaj al blocului în care locuiește.

"Băiatul va fi transferat la un spital din Bucureşti de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. El este intubat şi ventilat mecanic", au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş.

Împrejurările în care copilul de la Pitești a căzut de la etaj sunt anchetate de poliţişti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O joacă pe balcon se putea transforma într-o tragedie. Cum a fost filmată o fetiță de opt ani din Baia Mare