Antena Meniu Search
x

O mașină parcată de câteva luni în faţa unui bloc, locuința de vis a șobolanilor

Un fost taximetru e parcat de câteva luni în faţa unui blocul, în Craiova. Nu atrage atenţia hoţilor, dar este un adăpost ideal pentru şobolani. Câteva rozătoare s-au făcut stăpâne pe maşină şi se simt ca acasă. Au locuri de joacă, spaţii ascunse şi multe cabluri de ros.

Vezi și

 Un fost taximetru e parcat de câteva luni în faţa unui blocul, în Craiova. Nu atrage atenţia hoţilor, dar este un adăpost ideal pentru şobolani.

Câteva rozătoare s-au făcut stăpâne pe maşină şi se simt ca acasă. Au locuri de joacă, spaţii ascunse şi multe cabluri de ros. Când sunt zăriţi la geam, bagă spaima în trecători.

Proprietarul e plecat pentru o perioadă în străinătate şi nimeni nu are grijă de maşină.

Trecătorii sunt şocaţi. O maşină aparent normală ascunde un adevărat focar. În interior, totul este ros de şobolani. Rozătoarele se plimbă sfidător de pe un scaun pe altul.

Maşina, care a funcţionat o bună perioadă în regim taxi, a ajuns într-o stare deplorabilă după ce proprietarul ei nu a mai avut timp s-o conducă pentru că face curse în străinătate. Chiar dacă e sursă de infecţii, autoturismul nu este abandonat, iar autorităţile nu îl pot ridica de pe domeniul public. Omul e cu toate taxele la zi.

Până şi taxa de parcare este plătită. Până la întoarcerea proprietarului, şobolanii se vor bucura de locuinţa provizorie, spre dezgustul trecătorilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » O mașină parcată de câteva luni în faţa unui bloc, locuința de vis a șobolanilor