Antena Meniu Search
x

O mama si opt copii au ramas sub cerul liber, dupa ce casa le-a fost facuta scrum

In Saptamana Patimilor, o tara intreaga se aduna in jurul Melanei, tanara care a trecut prin foc pentru a-si salva fratii si mama. Dupa ce au vazut la Observator cazul familiei care a ramas pe drumuri in ajunul Pastelui, zeci de romani cu suflet au sarit sa-i ajute

Vezi și

Cu alimente, haine, bani si o vorba buna. ste un inceput, dar e nevoie de mai mult. ei opt frati si mama lor trebuie sa-si ridice o noua casa, iar alocatiile celor mici si ajutorul pe care-l primesc dupa moartea tatalui sunt singurele venituri pe care le au. Banii abia le ajung sa traiasca, sunt pur si simplu mult prea putini pentru o noua casa.

"Eu atata sunt multumita, ca copiii sunt in viata", spune fata cu ochii in lacrimi.

Viata e tot ce le-a ramas. Caminul lor s-a facut scrum si se putea tranforma intr-un mormant, daca Melana nu ar fi gasit curajul sa treaca prin foc.

"Pe toti fratii ii iubesc la fel de mult, iar pe mama mea o pretuiesc foarte mult". Iubirea pentru mama si fratii ei a facut-o sa nu se mai gandeasca la viata ei.

"Le-am scos pe surorile mele pe geam si apoi am iesit pe usa. Acolo am luat un pic foc", povesteste fata.

Vorbeste despre ranile care o vor tine in spital trei saptamani ca despre niste zgarieturi superficiale. Altceva conteaza mai mult: "Pe fratii mei si pe mama mea imi doresc sa-i vad fericiti, sa nu-i vad necajiti". Acelasi lucru isi doresc acum multi romani.

"Domnule, pe cuvant de onoare daca nu am plans. Sa ma bata Dumnezeu", spune unul dintre telespectatori. Nea Marin are usa deschisa pentru cele noua suflete. Melana cu mama si fratii ei pot sta la el pana cand isi cladesc o noua casa. Singura problema ar fi ca omul traiaste in Mehedinti, la cateva sute de kilometri de caminul lor.

Acum cei sapte frati ai Melanei s-au mutat in casa unei rude. 13 suflete impart o singura camera. Nu pot sta in conditiile astea prea mult. Dar mama lor nici macar nu indrazneste sa visese la o casa noua. Inca trebuie sa plateasca pentru cea care s-a facut scrum.

"Casa a fost de stat. Nu era cumparata inca. Mai aveam doi ani sa dau bani", povesteste mama copiilor.

Dar cu ajutorul oamenilor cu suflet ar putea cladi un nou camin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » O mama si opt copii au ramas sub cerul liber, dupa ce casa le-a fost facuta scrum