Antena Meniu Search
x

O mamă îşi caută cu disperare fiul şi speră că marea nu i l-a luat pentru totdeauna

Este alertă pe litoral, unde un tânăr e căutat cu disperare de trei zile de zeci de scanfandri, salvamari, voluntari şi un elicopter

Vezi și

Este alertă pe litoral, unde un tânăr e căutat cu disperare de trei zile de zeci de scanfandri, salvamari, voluntari şi un elicopter

Un cunoscut IT-ist craiovean, plecat în vacanţă la Costineşti, a dispărut după o plimbare cu barca în largul Mării Negre. Barca închiriată a fost găsită, însă goală, plutind în derivă. Mama băiatului a străbătut sute de kilometri să-l caute. Cu fotografia lui în mână, se roagă să primească un semn de viaţă. 

Când scafandrii pleacă în larg, pe mal rămâne o mamă copleşită de nelinişte. Ştie că salvatorii îi pot aduce din mare vestea cea mai neagră. Trupul fără viaţă al fiului ei, dispărut fără urmă de trei zile.

Liviu a plecat de acasă vineri noapte, de unul singur. E inginer IT în Craiova şi a vrut să se relaxeze câteva zile la malul mării. Tot weekendul, Liviu a făcut plajă şi plimbări cu o barcă închiriată. Luni după-amiază, a ieşit din nou în larg.

Din barcă lipseau Liviu, dar şi câteva lucruri personale. Sunt indiciile de care se agaţă părinţii lui Liviu, care au venit de la sute de kilometri să-l caute. Speră că fiul lor a ieşit pe dig şi e nevătămat.

Mai mult, doi martori susţin că l-au văzut pe Liviu în gară şi pe plajă, în ultimele două zile. Niciuna din ipoteze n-a fost confirmată. Aşa că salvatorii continuă căutările pe mare, cu bărci, cu scafandri, dar şi cu un elicopter. Se tem că trupul lui lui Liviu a rămas prins sub apă, între stabilopozi.

În timp ce misiunea lor continuă pe mare, pe mal, mama lui Liviu continuă să spere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » O mamă îşi caută cu disperare fiul şi speră că marea nu i l-a luat pentru totdeauna