Antena Meniu Search
x

O mamă luptă cu toate forţele pentru copiii ei. Fostul ei soţ, un italian, ameninţă că îi va lua din ţară!

Dragostea pentru copii o face să plece la război fără arme. Camelia, o mamă separată de soţul italian, vrea să lupte pentru custodia celor doi băieţi, de trei şi şase ani

Vezi și

Dragostea pentru copii o face să plece la război fără arme. Camelia, o mamă separată de soţul italian, vrea să lupte pentru custodia celor doi băieţi, de trei şi şase ani

S-a întors cu ei în România, unde ia viaţa de la capăt, fără niciun fel de ajutor. Tatăl copiilor ameninţă că îşi va lua copiii înapoi cu orice preţ.

În casa părintească din Bucureşti, unde temperatura nu trece de zero grade, Camelia încearcă să-şi pună viaţa pe picioare. Până acum câteva luni, credea că trăieşte o poveste de dragoste cu tatăl copiilor ei. Un sicilian TC 14.50 pe care l-a cunoscut acum opt ani. Povestea s-a terminat brusc în clipa în care familia lui a dat-o afară din casă.

Şi-a adus băieţii în România în luna noiembrie. A sperat că soţul îşi va veni în fire şi îşi va căuta copiii, dar nu s-a întâmplat. Adevărata salvare a Cameliei ar fi, însă, un loc de muncă. Un serviciu este, de altfel, şi prima condiţie care i-ar oferi o şansă Cameliei, în instanţă, în lupta pentru custodie. Până la cererea divorţului, avocaţii caută alte soluţii.

În Uniunea Europeană, divorţul dintre doi străini se poate soluţiona în câteva luni. Altfel stau lucrurile atunci când sunt implicaţi minori. Instanţele internaţionale caută întotdeauna să ofere câştig de cauză părţii cu situaţia stabilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » O mamă luptă cu toate forţele pentru copiii ei. Fostul ei soţ, un italian, ameninţă că îi va lua din ţară!