Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O nava a organizatiei Greenpeace a acostat la malul Marii Negre. Artic Sunrise va poposi in 18 porturi europene

Campanie la nivel european, pentru reformarea Politicii Comune de Pescuit. Mesajul campaniei este promovat cu ajutorul vasului denumit Artic Sunrise, ambarcatiune cumparata in 1995 de organizatia Greenpeace pentru a o folosi la expeditiile polare.

de Redactia Observator

la 18.03.2013 , 14:02

Artic Sunrise a ancorat, azi-dimineat, la ora opt in Portul Constanta.Este pentru prima data cand o nava Greenpeace soseste in Romania.

Artic Sunrise va acosta in 18 porturi europene, primul fiind portul Constanta. Apoi va merge in alte opt tari. Vorbim despre vasul Artic Sunrise ce promoveaza mesajul campaniei Greenpeace derulata la nivel european pentru reformarea politicii comune de pescuit, incurajarea pescuitului sustenabil si implicit a pescarilor de coasta.

Vasul este un spargator de gheata ce initial a fost folosit la vanarea focilor. A fost construit in Norvegia in 1975 si are un echipaj de 37 de persoane.

Vezi și

Artic Sunrise va pleca miercuri spre un nou port, dar pana atunci cei care vor sa viziteze vasul vor avea parte de un tur ghidat dar vor putea admira si o expozitie foto.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » O nava a organizatiei Greenpeace a acostat la malul Marii Negre. Artic Sunrise va poposi in 18 porturi europene