Antena Meniu Search
x

O noapte în Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac. Fecare cameră este personalizată după o capodoperă cinematografică

O noapte în Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac e cu siguranţă o experienţă de neuitat. Anul acesta, fiecare încăpere este personalizată după o capodoperă cinematografică.

Vezi și

O noapte în Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac e cu siguranţă o experienţă de neuitat. Anul acesta, fiecare încăpere este personalizată după o capodoperă cinematografică.

"Bună seara! Bine aţi venit la hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac. Ne bucurăm să vă avem în această seară în hotel şi ne bucurăm că aţi ales să experimentaţi o noapte la rece." Aşa începe aventura în hotelul îngheţat. Dincolo de zidurile sculptate în gheaţă, au fost amenajate camere confortabile, chiar luxoase. E drept, nu oricine se aventurează să petreacă o noapte la minus multe grade, dar curajoşii nu regretă. 

Fiecare cameră are specificul ei. Nimic nu este ales la întâmplare, iar sculptorul a pus preţ pe fiecare detaliu. 

Când am ajuNs la Hotelul de gheaţă, afară erau nu mai puţin de minus 14 grade celsius. Înăuntru, e drept, atmosfera e ceva mai prietenoasă.  

Pe acelaşi subiect

Înainte de somn, însă, testăm restaurantul hotelului. Unul cu pretenţii, unde însă e posibil să-ţi îngheţe mâna pe furculiţă. 

Bună seara! Vă prezint meniul ice dinner. În mijloc avem somon fume pe talpă de lămâie, în partea dreaptă avem icre de păstrăv şi în partea stângă avem zacuscă de casă. 

Sătui, ne pregătitm acum de somn, iar la zero grade, sacul de dormit nu e suficient. 

Noaptea e lungă şi liniştită, iar zorii zilei aduc temperaturi şi mai scăzute.

Odată cu răsăritul se trezeşte la viaţă şi muntele. Un copil face bulgări de zăpadă, iar razele soarelui se reflectă în pereţii hotelului de gheaţă. 

Iar, după anul nou, proprietarii hotelului de gheaţă au pregătit alte surprize. 

O noapte într-o cameră dublă, în hotelul de gheaţă, costă 450 de lei. Cine vrea să doarmă în iglu, va trebui să plătească 660 de lei, pentru o singură noapte glaciară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » O noapte în Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac. Fecare cameră este personalizată după o capodoperă cinematografică