Antena Meniu Search
x

Liviu Dragnea a dezvăluit când s-a hotărât să o propună pe Sevil Shhaideh ca Premier

Liviu Dragnea a dezvăluit în această seară când a decis să o propună ca Premier pe Sevil Shhaideh. A făcut declaraţia la Antena 3, în emisiunea Sinteza Zilei.

Liviu Dragnea a dezvăluit în această seară când a decis să o propună ca Premier pe Sevil Shhaideh. A făcut declaraţia la Antena 3, în emisiunea Sinteza Zilei.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a dezvăluit în această seară, la Antena 3, că decizia de a o propune pe Sevil Shhaideh ca Premier a luat-o încă din timpul campaniei electorale. Însă a fost o hotărâre pe care ar fi luat-o singur, fără să-i spună nici măcar lui Shhaideh. De altfel, Dragnea spune că abia luni i-a dezvăluit că vrea să o propună Prim-Ministru din partea coaliţiei PSD-ALDE.

"- Când v-a venit ideea să o nominalizaţi?

Pe acelaşi subiect

- În timpul campaniei electorale a apărut discuţia despre acea lege, despre care ştiam. În campanie nu ai timp să te gândeşti la ce vei face după. Am zis că, dacă va fi o posibilitate legală şi constituţională prin care eu, neforţând legea, să cer funcţia de Premier, dacă voi avea un vot, voi face asta! Dacă nu, mă gândesc cine ar îndeplini calităţile ca să pot merge în campanie şi să le spun românilor că nu i-am păcălit. Că omul cu care lucrez va avea suport total, ca să aplicăm programul. Ei nu i-am spus atunci. Ea nu a ştiut asta!

- Aţi vorbit cu cineva?

- Nu! Doar eu cu mine!

- Când i-aţi spus?

- Luni", a dezvăluit Liviu Dragnea, în emisiunea Sinteza Zilei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri politice » Liviu Dragnea a dezvăluit când s-a hotărât să o propună pe Sevil Shhaideh ca Premier