O nouă ÎNREGISTRARE incendiară cu Flaviu, minorul căruia preotul Pomohaci i-a făcut avansuri: "Părintele e un PERVERS şi un impostor" (VIDEO)

Publicat: 29.06.2017, 18:48.
Actualizat: 29.06.2017, 18:54

Tânărul care apare în înregistrarea care a declanşat un adevărat scandal în ceea ce-l priveşte pe preotul Cristian Pomohaci, Flaviu, a declarat, într-un interviu acordat jurnalistului Liviu Alexa de la Ziar de Cluj, că l-a înregistrat pe preot în urmă cu cinci ani, deoarece şi-a dat seama că este "un pervers" şi "un impostor".

Reclamă

Tânărul care apare în înregistrarea care a declanşat un adevărat scandal în ceea ce-l priveşte pe preotul Cristian Pomohaci, Flaviu, a declarat, într-un interviu acordat jurnalistului Liviu Alexa de la Ziar de Cluj, că l-a înregistrat pe preot în urmă cu cinci ani, deoarece şi-a dat seama că este "un pervers" şi "un impostor".

Flaviu a declarat, pentru postul de televiziune NCN TV, că locuieşte acum în Germania, este instructor sportiv,dar lucrează într-o fabrică.

El a dezvăluit jurnalistului Liviu Alexa că a decis să-l înregistreze pe preotul Pomohaci, în urmă cu cinci ani, când el avea doar 17 ani, deoarece părintele începuse să exagere cu comportamentul său şi a dorit să vadă "care este adevărul".

Citește și:
Reclamă

Iată transcriptul discuţiei dintre Liviu Alexa şi Flaviu:

Liviu Alexa: Dragă Flaviu, nu îți cer să îmi spui numele de familie, dar vreau să îmi confirmi că ești același Flaviu care a făcut înregistrarea, acum 5 ani, în mașină cu Cristian Pomohaci. Tu ești, da?

Reclamă

Flaviu: Da, sigur, 100%.

Liviu Alexa: Când a avut loc acea înregistrare, efectiv? În ce parte a anului? Părea să fie Paști, nu?

Flaviu: Da, undeva, aprilie, era undeva după Paști sau în postul Paștelui, cred că, sau ceva de genul! Da, în luna aprilie!

Reclamă

Liviu Alexa: În luna aprilie, da?

Flaviu: Da!

Liviu Alexa: Cum ți-a venit ideea să îl înregistrezi? De ce? Când te-ai decis să îl înregistrezi?

Reclamă

Flaviu: M-am decis să îl înregistrez când am văzut că cazul ia amploare și chiar se ajunge la niște exagerări din partea lui și chiar mi-am dat seama că e foarte pervers! Deci, mie nu îmi venea să cred unde ajungem și îmi venea de necrezut ce dorea de la mine și îmi era și milă, într-un fel, de oamenii care îl căutau și îi cereau ajutorul!

Liviu Alexa: Anturajul lui era compus din multe persoane cu orientare homosexuală? După părerea ta!

Flaviu: Nu! Nu prea am umblat în anturajul lui, să am de-a face cu persoane care au legătură cu el…

Liviu Alexa: Dar, atunci, de ce ți-a cerut, la un moment dat, să îi aduci marfă proaspătă?

Flaviu: Când am făcut înregistrarea am vrut să se audă cu gura lui că dorește să aibă relații sexuale cu alții… că el nu avea șanse la mine și eu nu am vrut să mă duc departe sau… la mine chiar nu s-a întâmplat nimic. Victima lui poate am fost numai prin avansuri sexuale, în rest, nu am avut nici un fel de atingeri sau așa mai departe și am vrut să se audă că are tendințe și chiar vrea să facă lucrul acesta! Eu nu aveam pe nimeni, nici un anturaj, nimic, am inventat, pur și simplu, din capul meu, și am zis de Germania că era o țară care îmi plăcea.

"Când mi-a propus sa facem sex pentru bani, am vrut sa il lovesc! M-am abtinut cu greu!"

Liviu Alexa: Tu nu ai orientare homosexuală, da?

Flaviu: Nu, în niciun caz!

Liviu Alexa: Adică, ai iubite, ai prietene? Îmi spuneai că ai avut și atunci! Care e profesia ta acum?

Flaviu: Acum sunt de profesie instructor sportiv și lucrez aici, în Germania, într-o fabrică, și ca personal trainer. Dar nu am conotații de homosexual sau așa ceva!

Liviu Alexa: Am înțeles! Tu, la un moment dat, ai făcut această înregistrare, și nu ai folosit-o! De ce?

Flaviu: Nu am vrut să se ajungă, cum s-a ajuns acum, la televizor sau ceva de genul, să mi se spună numele, nu am vrut să fiu cunoscut pentru așa ceva! Și am făcut-o doar pentru mine și chiar pentru prieteni, că nu ne venea să credem ce se întâmplă și la vârsta aia mi se părea ceva interesant și de necrezut!

Liviu Alexa: Ai vrut să îl șantajezi cu ea, așa cum s-a spus la televizor?

Flaviu: Nu, în niciun caz! El nici nu știa că am înregistrarea sau să îi zic să îmi dea mie ceva bani, dacă nu postez înregistrarea sau așa ceva…

Liviu Alexa: Păi, nici nu ai postat-o! Au trecut 5 ani de atunci! Apropo de vârsta ta, s-a speculat mult, dar tu, la momentul înregistrării, aveai 17 ani, da?

Flaviu: Da!

Liviu Alexa: Erai, practic, minor! Înainte de înregistrarea pe care tu ai făcut-o, am înțeles, în mașină, da?

Flaviu: Da!

Liviu Alexa: Au mai existat și alte întâlniri cu Pomohaci, cu tine?

Flaviu: Au mai existat! Nu multe, nu nenumărate, sau… Puține! Puține și rare! Pentru că… el mă mai suna, îmi scria, dar eu nu prea voiam să mă văd cu el, așa…

Liviu Alexa: Ce ai simțit când ți-a spus că, dacă faci cu mine sex, să te plătesc pentru sex? Te-a marcat moral, la acea vârstă? Ți-a marcat viața sexuală?

Flaviu: Sincer, m-am enervat foarte tare, de-asta se aude în înregistrare că tremur…

Liviu Alexa: Ce ai făcut? Te-ai enervat foarte tare?

Flaviu: Da, m-am enervat când am auzit așa ceva, că vrea să facă sex cu mine sau să îmi ceară așa ceva, m-am abținut foarte greu, m-am controlat greu!

Liviu Alexa: La un moment dat, tu îmi spuneai că practicat body-building de performanță și că erai destul de arătos, dar că ai vrut să îi plesnești una! Adică, era presant, te presa?

Flaviu: Mai mă… încerca, mă mai pipăia pe biceps, pe…

Liviu Alexa: Să te atingă?

Flaviu: Să mă atingă, da… dar nu în zone interzise sau… deci, numai așa, pe biceps, cât puteam eu să accept! Mai mult nu! Încerca să… El credea că la vârsta mea puteam să fiu amăgit de bani sau așa mai departe… Chiar ultima dată, când l-am înregistrat, a fost și ultima noastră întâlnire! Și de atunci am pus punct și nu a mai fost nimic!

"Chiar as vrea sa fiu cautat de procurori, sa le spun ce a fost"

Liviu Alexa: Am înțeles! Cum ți s-a părut toată această tevatură care s-a declanșat după ce am publicat eu înregistrarea aceasta? Cum ți se pare că reacționează România vizavi de acest subiect?

Flaviu: Din păcate, așa cum credeam și atunci, și acum am văzut ce există pe net și sunt numai eu care spune așa ceva și și mai demult erau, din câte am auzit eu, erau mulți care aveau chiar și video-uri cu el și oamenii sunt spălați pe creier, nu știu, cred că sunt la un nivel foarte slab, să poți să înțelegi… ce fel de om este.

Liviu Alexa: Ce fel de om este Cristian Pomohaci, după părerea ta? Este un impostor, este un preot adevărat?

Flaviu: Da, după mine, după părerea mea, este un mare impostor! Dar nu am nimic, așa, față de el, mi-e pur și simplu greață de felul lui de a fi și, cum era atunci, cred că așa era și acum!

Liviu Alexa: Eu vreau să te întreb dacă ai fost căutat deja de procurori sau de poliție?

Flaviu: Nu am fost căutat, chiar aș vrea să fiu căutat, să se termine cazul, să spun adevărul, despre ce este vorba și ce a fost atunci și să fiu audiat de un procuror sau de un investigator…

Liviu Alexa: De asemenea, vreau să te întreb dacă vrei să îi ceri daune morale, pentru că a încercat să te corupă sexual, lui Cristian Pomohaci?

Flaviu: Vreau să am un timp de gândire, să discut cu cineva specializat, cu un avocat, și să fiu îndrumat către cel mai bun drum!

Liviu Alexa: Deci, te gândești la o posibilitate de genul acesta!

Flaviu: Da, mă gândesc! Trebuie să mă gândesc!

Liviu Alexa: Ce mesaj le transmiți tu celor cărora le e frică să își spună experiențele de frica oprobriului public? Copiilor de atunci, minorilor sau altor persoane care au fost abuzate, ce le transmiți? Un gest de curaj? Ce crezi că ar trebui să facă cei care acum tac? Dar au fost abuzați de Pomohaci!

Flaviu: Trebuie să iasă în față, cu curaj, să își ia inima în dinți și să spună ce s-a întâmplat, că poate dacă… e numai o înregistrare și dovada asta, așa se zice, că am… că e greu de înregistrat, ar trebui să fii un profesionist să… chestiile astea se fac numai în străinătate și, cel puțin, în America, din câte știu, să poți să faci așa ceva! Eu am înregistrat convorbirea cu un telefon foarte vechi, destul de vechi aveam în perioada aia, un Nokia, ceva de genul…Era foarte vechi telefonul… și telefonul era în buzunar…

Liviu Alexa: După părerea ta, crezi că, pentru ce a făcut cu tine, ar trebui Pomohaci arestat? Ar trebui să plătească în justiție?

Flaviu: Cred că ar trebui să răspundă, nu neapărat arestat, dar cred că ar trebui să fie luat la o răspundere și să plătească pentru ceea ce a făcut! Că nu-s numai eu un caz!.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citește și
recomandari pe a1.ro
Anamaria Prodan, goală pe internet. Ce reacție a avut și cum explică apariția pozelor
Anamaria Prodan, goală pe internet. Ce reacție a avut și cum explică apariția pozelor
Reclamă
Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cine sunt cei trei prieteni morți în accidentul din Caraș-Severin. Ionuţ, Andrei şi Emanuel au murit pe loc
1
Eveniment • ieri la 19:10

ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cine sunt cei trei prieteni morți în accidentul din Caraș-Severin. Ionuţ, Andrei şi Emanuel au murit pe loc

ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cine sunt cei trei prieteni morți în accidentul din Caraș-Severin. Ionuţ, Andrei şi Emanuel au murit pe loc
Momentul în care o jurnalistă este molestată de mai mulți bărbați în direct  la TV după un meci de fotbal, în Italia. VIDEO
2
Extern • pe 29.11 la 16:39

Momentul în care o jurnalistă este molestată de mai mulți bărbați în direct la TV după un meci de fotbal, în Italia. VIDEO

Momentul în care o jurnalistă este molestată de mai mulți bărbați în direct la TV după un meci de fotbal, în Italia. VIDEO
I s-a făcut rău în timp ce îşi conducea fiul mort acasă pentru înmormântare. Bărbatul a murit când a ajuns la spitalul din Lugoj
3
Eveniment • ieri la 07:24

I s-a făcut rău în timp ce îşi conducea fiul mort acasă pentru înmormântare. Bărbatul a murit când a ajuns la spitalul din Lugoj

I s-a făcut rău în timp ce îşi conducea fiul mort acasă pentru înmormântare. Bărbatul a murit când a ajuns la spitalul din Lugoj
Moarte învăluită în mister pentru doi bebeluşi de şase luni. Gemenii au fost găsiţi morţi lângă părinţii lor, într-o casă din Franţa
4
Mapamond • ieri la 07:20

Moarte învăluită în mister pentru doi bebeluşi de şase luni. Gemenii au fost găsiţi morţi lângă părinţii lor, într-o casă din Franţa

Moarte învăluită în mister pentru doi bebeluşi de şase luni. Gemenii au fost găsiţi morţi lângă părinţii lor, într-o casă din Franţa
ANIMAŢIE GRAFICĂ. Patru jandarmi au intrat cu maşina într-o groapă nesemnalizată, apoi au vrut să ascundă ruşinea
5
Eveniment • pe 29.11 la 19:02

ANIMAŢIE GRAFICĂ. Patru jandarmi au intrat cu maşina într-o groapă nesemnalizată, apoi au vrut să ascundă ruşinea

ANIMAŢIE GRAFICĂ. Patru jandarmi au intrat cu maşina într-o groapă nesemnalizată, apoi au vrut să ascundă ruşinea
RECOMANDĂRI
Super-tulpina Omicron ar putea aduce un val 5 fără predecent. Infectarea are loc în mai puțin de un minut. ”Va fi diferenţa dintre un tsunami şi un trăsnet”
Eveniment • la 19:27
Video

Super-tulpina Omicron ar putea aduce un val 5 fără predecent. Infectarea are loc în mai puțin de un minut. ”Va fi diferenţa dintre un tsunami şi un trăsnet”

Medicii cred că mutantul Omicron ne va lovi ca un trăsnet, fără să ne lase timp de pregătiri. Este posibil ca supertulpina,...

Super-tulpina Omicron ar putea aduce un val 5 fără predecent. Infectarea are loc în mai puțin de un minut. ”Va fi diferenţa dintre un tsunami şi un trăsnet”
ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cine sunt cei trei prieteni morți în accidentul din Caraș-Severin. Ionuţ, Andrei şi Emanuel au murit pe loc
Eveniment • la 19:17
Video

ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cine sunt cei trei prieteni morți în accidentul din Caraș-Severin. Ionuţ, Andrei şi Emanuel au murit pe loc

ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cine sunt cei trei prieteni morți în accidentul din Caraș-Severin. Ionuţ, Andrei şi Emanuel au murit pe loc
Fermierii, obligați prin lege să schimbe meniul porcilor și să intre în coteț cu botoșei. ”Aștia care fac legile nu știu cum arată porcul”
Eveniment • la 20:13
Video

Fermierii, obligați prin lege să schimbe meniul porcilor și să intre în coteț cu botoșei. ”Aștia care fac legile nu știu cum arată porcul”

Fermierii, obligați prin lege să schimbe meniul porcilor și să intre în coteț cu botoșei. ”Aștia care fac legile nu știu cum arată porcul”
Angelo Simionescu are 16 ani și este nevăzător, dar vrea să fie campion mondial la escaladă și programator. Îl putem ajuta
Ajut Eu • la 19:47
Video

Angelo Simionescu are 16 ani și este nevăzător, dar vrea să fie campion mondial la escaladă și programator. Îl putem ajuta

Angelo Simionescu are 16 ani și este nevăzător, dar vrea să fie campion mondial la escaladă și programator. Îl putem ajuta
PARTENERI
Ce vor face Mihai Petre și Elwira Duda cu banii câștigați la Asia Express! Pe ce vor cheltui premiul de 30.000 de euro
spynews.ro
Ce vor face Mihai Petre și Elwira Duda cu banii câștigați la Asia Express! Pe ce vor cheltui premiul de 30.000 de euro
Țara care a intrat în izolare completă. Românii care sunt acolo în vacanță nu mai au cu ce să se întoarcă
libertatea.ro
Țara care a intrat în izolare completă. Românii care sunt acolo în vacanță nu mai au cu ce să se întoarcă
Raed Arafat, despre accesul în magazinele alimentare cu certificat verde: „Nu ne referim la magazinele esenţiale”
bzi.ro
Raed Arafat, despre accesul în magazinele alimentare cu certificat verde: „Nu ne referim la magazinele esenţiale”
Vaccinarea împotriva COVID-19 va fi obligatorie în România. Ministrul demis al Sănătății, Cseke Attila a făcut anunţul
bzi.ro
Vaccinarea împotriva COVID-19 va fi obligatorie în România. Ministrul demis al Sănătății, Cseke Attila a făcut anunţul
Horoscopul zilei de 1 decembrie 2021. Scorpionii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
CaTine.ro
Horoscopul zilei de 1 decembrie 2021. Scorpionii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Drama bărbatului care a murit în timp ce-și ducea acasă, în sicriu, fiul mort de 35 de ani
gandul.ro
Drama bărbatului care a murit în timp ce-și ducea acasă, în sicriu, fiul mort de 35 de ani
FOTO. Laurențiu Reghecampf și noua lui iubită, imaginile momentului! Cum arată Corina, după tot scandalul
prosport.ro
FOTO. Laurențiu Reghecampf și noua lui iubită, imaginile momentului! Cum arată Corina, după tot scandalul
Varianta Omicron, explicată pe înțelesul tuturor de un medic: „Ca transmisibilitate, e la ani-lumină față de tulpina din Wuhan”
Ziare.com
Varianta Omicron, explicată pe înțelesul tuturor de un medic: „Ca transmisibilitate, e la ani-lumină față de tulpina din Wuhan”
Avea căruciorul plin de jucării. Ce a răspuns când a fost întrebat ce face cu ele
redactia.ro
Avea căruciorul plin de jucării. Ce a răspuns când a fost întrebat ce face cu ele
Itati Cantoral pe covorul roșu alături de doi dintre copiii săi. Fiul cel mare al actriței a reușit să atragă toate privirile
tvhappy.ro
Itati Cantoral pe covorul roșu alături de doi dintre copiii săi. Fiul cel mare al actriței a reușit să atragă toate privirile
Filmarea secretă » Cristiano Ronaldo a făcut prăpăd în vestiarul lui Juventus! Singurul care i-a răspuns
GSP
Filmarea secretă » Cristiano Ronaldo a făcut prăpăd în vestiarul lui Juventus! Singurul care i-a răspuns
Îți mai aduce aminte de Nick de la N&D? Ce mai face cel ce a lansat-o pe Delia și care lansat cele mai ascultate melodii dance din anii 2000
money.ro
Îți mai aduce aminte de Nick de la N&D? Ce mai face cel ce a lansat-o pe Delia și care lansat cele mai ascultate melodii dance din anii 2000
Noi dezvăluiri despre amanta lui Laurenţiu Reghecampf! Fostul iubit al Corinei Caciuc dă cărţile pe faţă: „Nici nu am întrebat-o cum o cheamă”
as.ro
Noi dezvăluiri despre amanta lui Laurenţiu Reghecampf! Fostul iubit al Corinei Caciuc dă cărţile pe faţă: „Nici nu am întrebat-o cum o cheamă”
Lovitură dură încasată de Anamaria Prodan: „M-a dat în judecată”. Vedeta a recunoscut totul
as.ro
Lovitură dură încasată de Anamaria Prodan: „M-a dat în judecată”. Vedeta a recunoscut totul
De ce nu trebuie să dormi niciodată cu telefonul în pat. Pericolul la care te expui
UseIT
De ce nu trebuie să dormi niciodată cu telefonul în pat. Pericolul la care te expui
CITEȘTE PE A1.ro
Patru concurenți au fost eliminați de la Chefi la cuțite! Despre cine este vorba
Patru concurenți au fost eliminați de la Chefi la cuțite! Despre cine este vorba
Felicitări pentru Ziua României.Spune într-un mod inedit ”La mulți ani, România”/ ”La mulți ani români” de 1 Decembrie
Felicitări pentru Ziua României.Spune într-un mod inedit ”La mulți ani, România”/ ”La mulți ani români” de 1 Decembrie
Observator de bine
Greta Gavrilă
Observator de bine • ieri la 17:53
Video

Observator de bine, 30 noiembrie 2021. Dacia deschide comenzile pentru noul său model de familie

Observator de bine, 30 noiembrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

Observator de bine, 30 noiembrie 2021. Dacia deschide comenzile pentru noul său model de familie
Greta Gavrilă
Observator de bine • ieri la 00:03
Video

Observator de bine, 29 noiembrie 2021. La "trenul viitorului" lucrează şi un român de 27 de ani, născut în Constanţa

Observator de bine, 29 noiembrie 2021. La "trenul viitorului" lucrează şi un român de 27 de ani, născut în Constanţa
Greta Gavrilă
Observator de bine • pe 26.11 la 18:20
Video

Observator de bine, 26 noiembrie 2021. Marile branduri de haine încep să îşi mute producţia în România

Observator de bine, 26 noiembrie 2021. Marile branduri de haine încep să îşi mute producţia în România