Antena Meniu Search
x

O noua oferta a agentiilor de turism: platesti pentru unul si merge toata familia

Platesti pentru unul si merge toata familia. Este cea mai noua gaselnita a agentiilor de turism. Cuplurile cu copii scot din buzunar bani cat pentru un sejur de o singura persoana, dar merg impreuna in Grecia sau Turcia, fara sa-i coste nimic in plus.

Vezi și

Oferta mai este valabila doar trei zile, dar operatorii sa gandesc sa prelungeasca termenul cu inca o saptamana.

Sub sloganul toti pentru unul si unul pentru toti, vacantele in familie se reinventeaza. Totul a pornit de la gluma unui agent de turism. “El spunea <o sa veniti cu oferta plateste unul si pleaca toata strada> pentru ca era prea mult sa facem o astfel de oferta ne-am gandit sa facem plateste unul, pleaca toata familia”, povesteste Teodor Calimanescu, managerul unei agentii de turism.

Adica mama, tatal si doi copii se bucura de o vacanta pe litoralul din Grecia sau Turcia la pret de o singura persoana. Ceilalti se cazeaza gratuit. Concret, un sejur in Asprovalta, Grecia, cu autocarul, costa 29 de euro, la care se adauga taxe de aproximativ 300 de lei. Suma este valabila pentru intreaga familie si include sase nopti de cazare la vila si transportul.

Secretul sta in tipul de cazare. Vilele iau locul clasicului hotel si pretul scade furtunos. Iar pachetele turistice s-au vandut cat ai spune vacanta. In doar trei zile, 800 de familii si-au rezervat un sejur ieftin. Variante sunt si pentru cuplurile fara copii.

Cei care sunt gata de vacanta in orice moment prind oferte ultra last minute, cu plecare in trei zile si preturi mult mai mici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » O noua oferta a agentiilor de turism: platesti pentru unul si merge toata familia