Antena Meniu Search
x

O nuntă din Timiş s-a sfârşit cu o crimă îngrozitoare

Mai mulţi nuntaşi agresivi, inclusiv socrul mic, au atacat o familie cu trei copii. Pe tată, l-au ucis cu o singură lovitură. L-au lăsat fără suflare în stradă, apoi i-au bătut şi familia

Vezi și

Mai mulţi nuntaşi agresivi, inclusiv socrul mic, au atacat o familie cu trei copii. Pe tată, l-au ucis cu o singură lovitură. L-au lăsat fără suflare în stradă, apoi i-au bătut şi familia

În total, 15 oameni au fost implicaţi în scandal. Şase dintre ei au ajuns la Poliţie. Unul singur este acuzat de omor. 

Sub loviturile de par, un bărbat s-a prăbuşit la pământ. Gheorghe Danci avea doar 36 de ani şi a murit încercând să-şi protejeze copiii de un şofer prea grăbit.

Vecinii au chemat Poliţia, iar scandalul părea că s-a sfârşit. Agresorul a plecat mai departe. La o nuntă. Acolo, însă, a adunat nuntaşi şi a plecat cu ei să se răzbune. Inclusiv socrul mic li s-a alăturat. Şi-a lăsat fiica mireasă şi a plecat pe furiş.

Fratele şoferului l-a atacat cu un par pe tatăl celor trei copii. Tânărul n-a apucat să riposteze. Lovitura puternică în cap l-a lăsat inconştient. Dar scandalul monstru a continuat. Iar agresorii au bătut întreaga familie. Inclusiv pe copii. 15 oameni au fost implicaţi în scandal. Câţiva au ajuns la spital.

Ca să se răzbune, victimele au lovit şi ele cu sete. În maşinile agresorilor. Le-au distrus cu pietre şi răngi. Şase dintre nuntaşii bătăuşi au ajuns la Poliţie, pentru audieri. Soacra mică a venit şi ea, să-şi recupereze soţul.

Nunta a continuat. Dar acasă, o femeie a rămas văduvă, să-şi plângă soţul şi să crească singură trei copii mici.

Cel suspectat că l-a ucis pe tânărul tată a fost reţinut pentru 24 de ore. Şi el are tot 36 de ani, la fel ca victima sa. Pentru crima lui, riscă să îmbătrânească în închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » O nuntă din Timiş s-a sfârşit cu o crimă îngrozitoare