Antena Meniu Search
x

O parte din averea lui Copos, scoasă la vânzare de Fisc

O parte din averea familiei Copos este scoasă la vânzare de Fisc. Două terenuri de lângă baza ProRapid sunt scoase la licitaţie la preţ redus. Un milion de euro fiecare parcelă. Specialiştii imobiliari spun, însă, că statul are şanse slabe să găsescă clienţi pentru că nu se pot face construcţii profitabile pe cele două proprietăţi

Vezi și

O parte din averea familiei Copos este scoasă la vânzare de Fisc. Două terenuri de lângă baza ProRapid sunt scoase la licitaţie la preţ redus. Un milion de euro fiecare parcelă. Specialiştii imobiliari spun, însă, că statul are şanse slabe să găsescă clienţi pentru că nu se pot face construcţii profitabile pe cele două proprietăţi. 

Doua terenuri din Capitală ale familie Copos care măsoară un hectar fiecare au fost scoase la licitaţie de Fisc.Preţurile pornesc de la un milion de euro pentru o singură parcelă.

Pe unul dintre terenuri, accesul este greoi şi se poate face doar din baza Pro Rapid. De altfel, este a treia oară când statul scoate la vânzare cele două proprietăţi.

Aşa s-a ajuns la situaţia în care terenurile sunt licitate la jumătate din valoarea lor. La prima încercare de vânzare preţul a fost de peste 2 milioane de euro fiecare.

Specialiştii susţin că investitorii pe piaţa imobiliară nu sunt interesaţi deoarece terenurile nu pot fi folosite decât pentru baze sportive.

Reprezentantii Ana Residences, firma familiei Copos, spun că terenurile au fost scoase la licitaţie pentru stingerea datoriilor către stat ale clubului Rapid, pentru care compania a girat. Dacă nici la licitaţia organizată peste 10 de zile de Agenţia de Administrare Fiscală nu se vor găsi cumpărători, terenurile vor fi reevaluate şi relicitate.

" Executarea silită a fost pornită pentru acoperirea sumelor datorate bugetului de stat de către Societatea Fotbal Club Rapid SA, ANA RESIDENCES având calitatea de garant ipotecar într-o cerere de eşalonare a obligaţiilor bugetare formulată de club."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri sociale » O parte din averea lui Copos, scoasă la vânzare de Fisc