Antena Meniu Search
x
LIVE

O şansă la libertate pentru cei şapte tineri din Vaslui

Cei şapte tineri condamnaţi în celebrul dosar al violului de la Vaslui au mâine o şansă de a ieşi din închisoare. Magistraţii de la Curtea de Apel Iaşi vor decide dacă bărbaţii rămân sau nu în arest pe durata judecării recursului

la 13.09.2015, 19:44
Vezi și

Cei 7 tineri condamnaţi în celebrul dosar al violului de la Vaslui au mâine o şansă de a ieşi din închisoare. Magistraţii de la Curtea de Apel Iaşi vor decide dacă bărbaţii rămân sau nu în arest pe durata judecării recursului

Procesul propriu-zis începe pe 6 octombrie. Iar în presă a apărut motivarea instanţei care a deci că cei 7 sunt vinovaţi de viol. 

Detaliile din documentele instanţei sunt fără drept de apel. Cei 7 tineri vasluieni au fost agresorii iar fata le-a fost victimă sigură. Bruscată şi intimidată, nu a avut nicio şansă în faţa lor, se arată în motivarea hotărârii pronunţate de Judecătoria Vaslui.

Chiar mărturiile unora dintre cei şapte inculpaţi arată că tânăra a refuzat să întreţină relaţii sexuale cu ei. Andrei Burlacu a mărturisit că prima reacţie a fetei a fost de uimire.

Au urmat ameninţările, după cum alt inculpat, Ionuţ Boicu, le-a spus magistraţilor. Silviu Burada, cel care a iniţiat totul, i-a spus că o trimite pe jos acasă, apoi a bruscat-o până când fata a leşinat.

În total, cei 7 au primit pedepse de 46 de ani şi 4 luni. Silviu Burada a primit cea mai mare condamnare, de 8 ani si 4 luni. Condamnaţii au contestat decizia magistraţilor. Mâine, Curtea de Apel Iaşi va decide dacă violatorii vor rămâne după gratii pe parcursul judecătii recursului.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » O şansă la libertate pentru cei şapte tineri din Vaslui