Antena Meniu Search
x

O şansă la libertate pentru cei şapte tineri din Vaslui

Cei şapte tineri condamnaţi în celebrul dosar al violului de la Vaslui au mâine o şansă de a ieşi din închisoare. Magistraţii de la Curtea de Apel Iaşi vor decide dacă bărbaţii rămân sau nu în arest pe durata judecării recursului

Vezi și

Cei 7 tineri condamnaţi în celebrul dosar al violului de la Vaslui au mâine o şansă de a ieşi din închisoare. Magistraţii de la Curtea de Apel Iaşi vor decide dacă bărbaţii rămân sau nu în arest pe durata judecării recursului

Procesul propriu-zis începe pe 6 octombrie. Iar în presă a apărut motivarea instanţei care a deci că cei 7 sunt vinovaţi de viol. 

Detaliile din documentele instanţei sunt fără drept de apel. Cei 7 tineri vasluieni au fost agresorii iar fata le-a fost victimă sigură. Bruscată şi intimidată, nu a avut nicio şansă în faţa lor, se arată în motivarea hotărârii pronunţate de Judecătoria Vaslui.

Chiar mărturiile unora dintre cei şapte inculpaţi arată că tânăra a refuzat să întreţină relaţii sexuale cu ei. Andrei Burlacu a mărturisit că prima reacţie a fetei a fost de uimire.

Au urmat ameninţările, după cum alt inculpat, Ionuţ Boicu, le-a spus magistraţilor. Silviu Burada, cel care a iniţiat totul, i-a spus că o trimite pe jos acasă, apoi a bruscat-o până când fata a leşinat.

În total, cei 7 au primit pedepse de 46 de ani şi 4 luni. Silviu Burada a primit cea mai mare condamnare, de 8 ani si 4 luni. Condamnaţii au contestat decizia magistraţilor. Mâine, Curtea de Apel Iaşi va decide dacă violatorii vor rămâne după gratii pe parcursul judecătii recursului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » O şansă la libertate pentru cei şapte tineri din Vaslui