Antena Meniu Search
x

O tânără a fost lovită de un skijet în stațiunea Mamaia

După ce a lovit-o în apă cu skijetul, bărbatul a făcut gesturi obscene în faţa unui turist care a filmat scena. S-a întâmplat la Mamaia.

Vezi și

 După ce a lovit-o în apă cu skijetul, bărbatul a făcut gesturi obscene în faţa unui turist care a filmat scena. S-a întâmplat la Mamaia.

Tănăra a intrat să facă baie, iar bărbatul cu skijetul se plimba foarte aproape de mal şi a lovit-o. Salvamarii au intervenit la timp şi au scos-o pe fata pe uscat. Lângă ea a venit şi bărbatul care o lovise, însă, fără să pară deloc îngrijorat. Dimpotrivă, bărbatul s-a amuzat făcând gesturi obscene chiar lângă tânăra care aştepta ajutorul medicilor.

Fata nu a putut explica ce s-a întâmplat. Însă, un martor, a spus cu lux de amănunte cum skijetul a intrat direct în ea. Bărbatul cu skijetul nu şi-a văzut victima în apă. Însă pe plajă a venit lângă sezlongul pe care fata stătea întinsă.

Dar, nu grija pentru fata pe care tocmai a lovit-o pare să-l fi atras. Bărbatul de aproximativ 30 de ani care se distra pe skijet, nu era deloc afectat de starea tinerei. După câteva minute de stat cu mâinile în şolduri, individul se întoarce cu spatele la fată şi cu faţa la cel care filma şi a început să facă gesturi obscene.

După ce râde, amuzat de gestul şi ignoranţa pe care le-a aratat, se întoarce spre victima lui ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Între timp, fata aştepta ajutor. Până să ajungă medicii de la ambulanţă, bărbatul a şi dispărut.

Fără să scoată vreun cuvânt. Ambulanţa a dus-o de urgenţă pe tânără la spital. Imediat după incident, niciun skijet nu a mai fost văzut la malul mării în staţiunea Mamaia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » O tânără a fost lovită de un skijet în stațiunea Mamaia