Antena Meniu Search
x

O tânără de o frumusețe RĂVĂȘITOARE şi cu un corp de ZEIȚĂ este singurul elev din tot judeţul Timiş care a scris de nota 10 la Bacalaureat (VIDEO)

În acest an, s-au luat note-record la examenul de Bacalaureat. S-au obţinut cele mai bune rezultate din ultimii 7 ani. Peste 70% dintre elevi au obţinut medii de trecere, iar aproape 100 de tineri au reuşit chiar să ia nota maximă. Printre ei, Ansira. O tânără din Timiş care dărămă toate prejudecăţile.

Vezi și

S-au obţinut cele mai bune rezultate din ultimii 7 ani. Peste 70% dintre elevi au obţinut medii de trecere, iar aproape 100 de tineri au reuşit chiar să ia nota maximă. Printre ei, Ansira. O tânără din Timiş care dărămă toate prejudecăţile.

Faceţi cunoştinţă cu Ansira, singurul elev din tot judeţul Timiş care a scris de nota 10, la Bacalaureat. Blondă cu ochii verzi şi corp de invidiat le-a demonstrat tuturor că are şi o minte care merge brici. Mai mult, se pricepe şi la dans şi este membră în ansamblul Junii Banatului.

ANSIRA, absolventă liceu Timiş:

Patru ani de zile am învăţat constant şi cred că asta contează. Nu pot să zic că înainte de Bac am stat o lună, două, trei.

Ansira se pregăteşte deja pentru examenul de admitere la facultate. Vrea să se facă medic, însă, nu vrea să renunţe nici la dansurile populare.

În Bucureşti, nouă elevi au obţinut nota maximă! Trei de la Colegiul Gheorghe Lazăr. Printre ei e şi Ioana.

IOANA, absolventă liceu Bucureşti:

N-am vrut să mă uit eu pe liste, i-am spus prietenei mele cele mai bune <<Tu o să mă suni, tu o să mi spui!>>

Alţi elevi sunt deja admişi la universităţile din străinătate.

ANDREI, absolvent liceu Bucureşti:

Sincer, eu aş vrea să mă întorc în ţară, însă acum să vedem. Îmi place ţara asta şi mi-ar plăcea să mă întorc să fac ceva pentru ea!

Capitala este şi în top la numărul de medii maxime, la egalitate cu judeţul Cluj. În Iaşi şi Bihor, 8 elevi au obţinut 10 pe linie, iar judeţele Argeş, Sălaj şi Alba au câte 5 elevi de top.

La Galaţi, singurele note maxime din judeţ au fost obţinute de trei colege de bancă.

Elevi de zece sunt şi în oraşe mici precum Lipova, Şimleul Silvaniei sau Târgu Lăpuş. La Cisnădie, am găsit-o pe Cristina.

CRISTINA, absolventă liceu:

Au plâns ai mei de bucurie când au văzut rezultatele şi eu la fel, plină de emoţii. Nu m-am aşteptat!

Anul acesta, rata de promovare a examenului, la nivel naţional, a sărit de 71%. Cea mai bună din ultimii şapte ani. În cinci dintre judeţe, procentul a depăşit cu mult media naţională. Au fost, însă, alte cinci judeţe care sunt la coada clasamentului.

Elevii au putut face astăzi contestaţii, iar rezultatele finale vor fi afişate pe 10 iulie. Pe 21 august începe sesiunea de toamnă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » O tânără de o frumusețe RĂVĂȘITOARE şi cu un corp de ZEIȚĂ este singurul elev din tot judeţul Timiş care a scris de nota 10 la Bacalaureat (VIDEO)