Antena Meniu Search
x

Românca găsită moartă pe un câmp din Salerno este o tânără din Argeş, pe care soţul o obliga să se prostitueze

În urmă cu o săptămână, o prostituată româncă a fost găsită moartă pe un câmp, la Salerno, în Italia. Autorităţile din peninsulă bănuiau atunci că tânăra de 20 de ani ar fi fost ucisă de un criminal în serie. Însă, se pare că lucrurile stau cu totul altfel.

Vezi și

În urmă cu o săptămână, o prostituată româncă a fost găsită moartă pe un câmp, la Salerno, în Italia. Autorităţile din peninsulă bănuiau atunci că tânăra de 20 de ani ar fi fost ucisă de un criminal în serie. Însă, se pare că lucrurile stau cu totul altfel.

Prostituata găsită în Salerno este o tânără din judeţul Argeş, care s-a îndrăgostit de bărbatul nepotrivit şi a plătit cu viaţa. Ea a fost obligată de soţul ei să se prostitueze în Italia, unde a şi fost ucisă în ceea ce pare a fi o răfuială între interlopi de pe piaţa de carne vie. Acasă, în judeţul Argeş, familia nici nu ştia că e plecată în străini. Ci că lucrează ca învăţătoare, la Cluj, şi că este fericită.

Mariana Tudor a fost una dintre cele mai bune eleve de la Liceul Pedagogic din Câmpulung şi îşi dorea să devină învăţătoare. Anul trecut, ea s-a îndrăgostit de un bărbat de aproape 40 de ani care i-a devenit şi soţ. A fugit cu el la Cluj şi s-au căsătorit. Acolo le şi spunea celor de-acasă că trăieşte.

"Era îndragostita, ea fiind doar la 19 ani, minte de copil. El, matur, a păcălit-o. O intrebam ce faci, cum eşti, la un minut spunea ca are treaba si mă suna mai tarziu", spune sora Marianei, Raluca Danciu.

Mariana era, de fapt, în Italia, unde se prostitua. Pe site-urile destinate amatorilor de plăceri contra-cost se prezenta drept Alexa.

Sora ei crede că Dan ar fi obligat-o pe Mariana să se prostitueze. Şi nu a avut curajul să îi anunţe când tânăra a fost găsită moartă. L-a pus pe tatăl lui să sune.

"Stati jos, am ceva să va spun, pe Maria au găsit-o moarta pe un camp din Salerno", a mai spus Raluca.

Iniţial, anchetatorii italieni au bănuit că Mariana a fost omorâtă de un ucigaş în serie. În aceeaşi zonă, fusese găsită moartă o altă prostituată româncă, acum 5 luni. Suspecţi în cazul morţii Marianei sunt, însă, 4 proxeneţi marocani şi albanezi şi o prostituată italiană. Familia Marianei crede însă că şi soţul fetei a fost implicat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Românca găsită moartă pe un câmp din Salerno este o tânără din Argeş, pe care soţul o obliga să se prostitueze