Antena Meniu Search
x

O tanara insarcinata si trei copii, salvati cu ATV-ul pe senile din nameti

Interventie ca in plina iarna pentru pompierii si medicii din Botosani si Mures. Ajutati de un ATV pe senile, ei au salvat din nameti o gravida care urma sa nasca, dar si trei copii cu varste cuprinse intre sase luni si patru ani.

Vezi și

Cu totii au fost transportati in siguranta la spital si se afla in afara oricarui pericol. Rudele lor se gandesc cu groaza, insa, cum ii vor lua acasa. Meteorologii avertizeaza ca ninsorile se intorc in forta.

Viitoarea mamica, in varsta de 21 de ani, a ajuns la ambulanta cu ajutorul unui ATV pe senile. A fost singura ei sansa in fata troienelor de aproape un metru inaltime. Alaturi de ea, salvatorii au mai transportat si doi copii, unul de un an si doua luni si altul de patru ani. Parintii lor au cerut ajutorul medicilor cand au vazut ca micutii au febra foarte mare.

Primul apel la care au raspuns pompierii si medicii botosaneni si mureseni a fost, insa, cel al unor parinti din comuna Avrameni. Ei au cerut ajutor specializat pentru bebelusul lor de doar sase luni, care se simtea rau. Ca sa ajunga la el, pompierii au fost nevoiti sa parcurga mai bine de cinci kilometri prin nameti.

Toti cei patru pacienti au fost transportati la Spitalul din Saveni si acum se afla in afara oricarui pericol.

Iarna a pus stapanire pe drumurile din Botosani in urma cu trei zile. Soferii care si-au abandonat masinile le-au gasit ingropate de tot in zapada. Si in judetul Suceava, sate intregi au fost rupte de lume, dupa ce omatul, spulberat de un vant taios, a ridicat baricade cat gardul in calea masinilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » O tanara insarcinata si trei copii, salvati cu ATV-ul pe senile din nameti