Antena Meniu Search
x

Poliţiştii care au prins un hoţ de maşini la Timişoara au fost ATACAŢI de complicii acestuia

Poliţiştii care urmăreau un hoţ de maşini au fost prinşi ca-ntr-o ambuscadă. Complicii suspectului s-au năpustit asupra agenţilor.

Vezi și

Poliţiştii care urmăreau un hoţ de maşini au fost prinşi ca-ntr-o ambuscadă. Complicii suspectului s-au năpustit asupra agenţilor, o femeie chiar a lovit un poliţist. În timp ce hoţul a reuşit să fugă, deşi era încătuşat. Este căutat şi la această oră. Martorii au surprinse scene violente în oraşul Timişoara.

Doi poliţişti sunt încolţiţi de o armată de scandalagii. Începe o luptă de stradă, în care miza este eliberarea unui hoţ periculos. Individul scapă chiar din mâinile agentului care reuşise să îl încătuşeze. Martorii filmează scene violente.

"Poliţiştii au sărit pe el ca să-l imobilizeze, au reuşit să-i pună o cătuşă, s-a tot opus, s-a zbătut. A venit o mulţime pe el. L-au înconjurat şi dintr-o dată am văzut că l-au tras de acolo, l-or luat. Au fost destui.", spune un martor.

În încăierare, unul dintre poliţişti este atacat de o femeie. Până să ajungă întăririle, suspectul dispare cu toată gaşca. Însă, partenerii lui au fost găsiţi de trupele speciale, care au ridicat din casele lor securi, topoare, dar şi un pistol cu bile din cauciuc. La audieri, suspecţii i-au umilit din nou pe poliţişti.

Au sărit toţi dintr-o maşină, chiar în momentul în care agenţii reuşiseră să-l imobilizeze pe fugar. În cursa nebună din trafic, hoţul de maşini a lovit alte trei autoturisme. 

Autorităţile îl caută de mai bine de 24 de ore. Este singurul încă în libertate şi ar putea fi periculos. Doi dintre suspecţi au fost reţinuţi. Altul a ajuns la spital după ce i s-a făcut rău la audieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Poliţiştii care au prins un hoţ de maşini la Timişoara au fost ATACAŢI de complicii acestuia