Antena Meniu Search
x

Oameni cu funcţii, sclavii unei românce de 22 de ani

Politicieni, judecători, doctori şi avocaţi se transformă pe internet în sclavii unei românce de 22 de ani. O plătesc să le împlinească fanteziile bolnave şi îi împărtăşesc cele mai murdare secrete

Vezi și

Politicieni, judecători, doctori şi avocaţi se transformă pe internet în sclavii unei românce de 22 de ani. O plătesc să le împlinească fanteziile bolnave şi îi împărtăşesc cele mai murdare secrete.

Dintr-un studio de videochat, tânăra devine stăpâna şi confidenta lor. Un rol pe care-l ţine secret în viaţa reală, ca să nu fie blamată de familie şi societate. Despre care vorbeşte însă în exclusivitate pentru Observator. 

Plăcerile bolnave ale clienţilor sunt mină de aur pentru modelul de videochat. În mediul virtual ea este stăpâna, iar cei care o plătesc sunt sclavii.

Clienţii sunt oameni care-şi permit să plătească sute de euro pentru satisfacerea fanteziilor. Psihologii au şi o explicaţie pentru comportamentul lor.

Dincolo de ecranul de sticlă, tânăra vânzătoare de iluzii face tot ce poate să-şi păstreze şi să-şi atragă cât mai mulţi clienţi. La videochat fiecare minut înseamnă bani. Iar câştigul uşor convinge multe tinere să intre în branşă, cu orice risc.

Vedete în universul videochatului, tinerele modele prefere să rămână anonime în lumea reală de teamă să nu-şi facă familiile de ruşine.

Neoficial în industria videochat din România lucrează peste o sută de mii de modele. O angajată a videocheat poate câştiga şi 3000 de euro pe lună

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Oameni cu funcţii, sclavii unei românce de 22 de ani