Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mii de oameni s-au înjurat şi îmbulzit la Mănăstirea Nucet: 'A dracu' ai ajuns prima'

O sărbătoare sfântă a fost distrusă, astăzi, de mii de oameni care s-au înjurat şi îmbulzit, în faţa Mănăstirii Nucet din Dâmboviţa, pentru a pune mâna pe o sticlă cu agheasmă.

de Alin Tarnovschi

la 03.05.2019 , 14:39

O sărbătoare sfântă a fost distrusă, astăzi, de mii de oameni care s-au înjurat şi îmbulzit, în faţa Mănăstirii Nucet din Dâmboviţa, pentru a pune mâna pe o sticlă cu agheasmă.

Toată lumea a pornit spre Mănăstirea Nucet, în această dimineaţă, cu sufletul curat şi cu gânduri bune, însă totul s-a transformat într-o îmbulzeală fără sens, de prost-gust şi care s-a transformat rapid în violenţe.

Totul pentru ca oamenii, care înainte de a înjura şi de a se îmbulzi s-au rugat la Dumnezeu pentru sănătate, să pună mâna pe o sticlă (sau mai multe) de agheasmă.

Vezi și

Agheasma Mică a fost sfinţită, astăzi, de Înaltpreasfinţitul Părinte Nifon, Arhiepiscopul şi Mitropolitul Târgoviştei, pentru a sărbători Izvorul Tămădăuirii.

Pe acelaşi subiect

La slujba de la Mănăstirea Nucet a fost prezentă şi Viorica Dăncilă, premierul României.

'A venit ministra sufletului, să ne ierte Dumneze'

La finalul slujbei, mii de aşa-zişi credincioşi au dat startul unei lupte pe viaţă şi pe moarte pentru agheasmă.

Oamenii s-au călcat în picioare, s-au înjurat, s-au împins şi au fost la un pas de o adevărată răscoală.

'A venit ministra sufletului şi ne-a băgat popii acolo cu grămada. Să ne ierte Dumnezeu. Eram a doua în faţă şi cred că am luat a 20-a. Mi-e rău, cum dracu să nu-mi fie', a fost reacţia unei credincioase.

Fiecare dintre cei prezenţi a venit la slujba de Izvorul Tămăduirii cu câteva pet-uri în care să ia agheasmă pe care să o ducă acasă în speranţa că Dumnezeu le va asculta rugile şi le va da sănătate.

Spiritele încinse ale credincioşilor nu au fost liniştite nici de jandarmii care au încercat să îi organizeze astfel încât toată lumea să apuce să ia agheasmă.

Din păcate, Dumnezeu a fost martor la sărbătoarea batjocorită.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Mii de oameni s-au înjurat şi îmbulzit la Mănăstirea Nucet: 'A dracu' ai ajuns prima'