Antena Meniu Search
x

Oamenii lui Radu Mazare l-au batut pe Younes Hamza pe plaja din Mamaia

Radu Mazare a fost reclamat la politie de un fotbalist din Liga intai. Si-a pus garzile de corp sa-i umfle ochiul, il acuza Younes Hamza, golgheterul Petrolului. Primarul nu neaga, dar zice ca fotbalistul a vrut sa-l omoare

Vezi și

Mazare se dadea cu zmeul la Mamaia, iar Hamza i-ar fi taiat calea cu skijetul. De aici a pornit scandalul. Edilul zice ca va face si el plangere impotriva lui Hamza si vrea sa interzica plimbarile cu skijetul la Mamaia.

"Un individ foarte agresiv, cu un skijet de 200 de cai putere se invartea pe langa mine si i-am facut semn sa se dea la o parte, dupa care a inceput sa ma injure si sa vrea sa ma loveasca cu skijetul", a spus edilul. Aceasta este varianta lui Mazare. Hamza de la Petrolul s-a plans, insa, ca primarul ar fi injurat primul. Fotbalistul Petrolului i-ar fi taiat calea cu skijetul, in timp ce Mazare se dadea cu zmeul. "Am iesit pe mal speriat, e un nebun care vrea sa ma omoare", a afirmat Mazare.

Speriat ar fi fost, insa, tunisianul. De garzile de corp ale lui Mazare care i-ar fi umflat ochiul in asa hal incat nu mai vede bine. "Restul ce s-a intamplat, nu mai stiu ce s-a intamplat, ca eu am intrat inapoi pe apa, dar e intolerabil", a mai spus primarul Constantei.

Dupa ce a primit ingrijiri la spital, fotbalistul a ajuns la politia din Mamaia sa-i reclame pe bodyguarzii lui Mazare. Primarul nu neaga, dar contraataca. "Am vorbit cu avocata mea si s-ar putea sa-i fac plangere pentru tentativa de omor", a dezvaluit acesta.

Prima masura pe care are de gand sa o ia Mazare este sa interzica skijetul in Mamaia. Si asa, spune el, e prea periculos, mai ales cand incape pe mana unora. "Daca e fotbalist, nu stie pe apa, ia un skijet, te omoara", a incheiat edilul.

Fotbalistul Petrolului a dat declaratii Politie. Isi va scoate certificat medico-legal si ameninta ca va parasi Romania, daca nu i se va face dreptate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Oamenii lui Radu Mazare l-au batut pe Younes Hamza pe plaja din Mamaia