Antena Meniu Search
x

Oana Zăvoranu va fi cercetată în libertate

Oana Zăvoranu va fi cercetată în libertate, după ce a fost prinsă când lua 10 mii de euro de la medicul Marek Vâlcu. Vedeta i-ar fi trimis mai multe mesaje de ameninţare doctorului şi l-ar fi şantajat, pentru că operaţiile pe care i le-a făcut au fost nereuşite.

Vezi și

Oana Zăvoranu va fi cercetată în libertate, după ce a fost prinsă când lua 10 mii de euro de la medicul Marek Vâlcu. Vedeta i-ar fi trimis mai multe mesaje de ameninţare doctorului şi l-ar fi şantajat, pentru că operaţiile pe care i le-a făcut au fost nereuşite 

Marek Vâlcu s-a plâns autorităţilor care i-au organizat vedetei un flagrant. Oana nu s-a lăsat intimidată, însă. A ieşit de la audieri zâmbitoare şi pusă pe glume.

Silicoanele au fost cele care au dus-o şi în faţa poliţiştilor. Acuzată de şantaj de către medicul care i le-a pus, Oana a dat cu subsemnatul timp de patru ore, la sediul Poliţiei Sectorului 3. A ieşit de acolo zâmbitoare, energică şi dezinvoltă, împreună cu avocatul ei.

"Se fac cercetări cu privire la şantaj. Oana este acuzată că ar fi cerut o sumă de la bani de la medic. Oana are reprezentarea că era o formă de recuperare a banilor cheltuiţi după şase operaţii nereuşite.", a declarat Alexandru Morărescu, avocatul Oanei Zăvoranu

Imediat după audieri, Oana s-a dus glonţ acasă, ca să se schimbe. Trebuia să ajungă la o prezentare de modă.

Oana Zăvoranu a fost prinsă în flagrant, în timp ce lua zece mii de euro de la unul dintre cei mai cunoscuţi medici esteticieni de la noi, doctorul Marek Vâlcu.

Ultima operaţie a fost pe 14 aprilie 2011, în care mama ei mi a dat o dată o mie de euro, prin intermediul şoferlui. Se regăseşte ep o chitanţă, există la fisc. S-a plătit impozit.

Oana l-ar fi acuzat că i-a pus protezele greşit, i-ar fi trimis mai multe mesaje de reproş şi, mai mult decât atât, i-ar fi cerut şi bani în schimbul erorii reclamate.

Justiţia a decis ca Oana Zăvoranu să fie cercetată în libertate. Vedeta are 7 operaţii estetice la sâni. Ultima dintre ele a fost efectuată la medicul Kasem Abu Bakr, după ce vedeta s-a plâns să intervenţiile anterioare, făcute la Marek, dar şi la un alt estetician, au fost mari eşecuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Oana Zăvoranu va fi cercetată în libertate