Antena Meniu Search
x

Oferte irezistibile pentru vacanţa de 1 Mai

Odată vacanţa de Paşte încheiată, gândul românilor fuge deja la miniconcediul de 1 Mai. Încântaţi de perspectiva a patru zile de relaxare şi distracţie, oamenii sunt receptivi la ofertele irezistibile pentru această perioadă.

Vezi și

Litoralul românesc aşteaptă aproximativ 50.000 de turişti pentru prima vacanţă a acestui sezon estival, iar 80% din locurile de cazare sunt deja rezervate. Reprezentanţii din turism îndrăznesc să afirme că, până la sfârşitul acestei luni, nu vor mai avea niciun loc liber.

Mamaia pare a fi destinaţia de top a familiilor, în timp ce Vama Veche rămâne în preferinţele tinerilor. Preţul unui sejur începe de la 300 de lei de persoană la un hotel de 3 stele, ajungând la 580 de lei de persoană în cazul hotelurilor de 4 stele.

Nici bulgarii nu se lasă mai prejos în ceea ce priveşte ofertele: cazarea la un hotel de 3 stele în Bulgaria costă între 58 şi 81 de euro de persoană, iar preţul reprezintă regimul all-inclusive.

Tot de la 1 mai încep cursele charter către insulele greceşti, ceea ce înseamnă că românii vor avea o ofertă cât mai largă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Oferte irezistibile pentru vacanţa de 1 Mai