Antena Meniu Search
x

Operat la piciorul drept, în loc de cel stâng!

Operat la piciorul drept, în loc de cel stâng! Sunt acuzaţii grave la Spitalul de Pediatrie din Braşov. Un băiat de şapte ani, din Făgăraş, ar fi fost operat acolo la piciorul sănătos, pentru scoaterea unei tije metalice.

Vezi și

 Mai exact, medicul a apucat să-i facă incizia şi abia apoi şi-a dat seama de greşeală. Reprezentanţii spitalului recunosc vina doctorului, făcută, spun ei, din grabă. Pe părinţii, însă, nu-i linişteşte deloc acest lucru. Au depus plângere la Colegiul Medicilor.

De la data accidentului şi până acum, copilul încă NU merge bine. Are un şchiopătat.

În vara anului trecut, băiatul trecea prin momente cumplite, după accidentul de maşină. La trei zile, intra în sala de operaţie, la Spitalul de Pediatrie din Braşov. În piciorul stâng, acolo unde avea probleme, doctorii i-au introdus o tijă metalică.

A fost operat cu o fractură de femur. Mai nou, aceste intervenţii se fac cu nişte tije, băgate prin piele direct.

Acum două săptămâni, părinţii lui Mihai au venit din nou cu el, la acelaşi spital, să scoată tija. Doar că medicul care s-a ocupat de el ar fi făcut o incizie în. piciorul greşit.

Normal că după şase luni, când s-au scos tijele, medicul, ÎN GRABĂ, că suntem suprasolicitaţi şi avem timpul limitat, copilul era deja adormit şi s-a făcut o incizie la piciorul celălalt! Şi-a dat seama imediat, văzând radiografiile, şi-a intrat la piciorul celălalt şi şi-a continuat treaba.

Deşi medicul le-ar fi cerut scuze părinţilor băieţelului de şapte ani, imediat după ce-a ieşit din operaţie, aceştia l-au reclamat deja, pentru malpraxis, la Colegiul Medicilor din Braşov.

Din plângerea părinţilor rezultă că s-ar fi intervenit, iniţial, pe genunchiul opus şi dup-aia s-a continuat intervenţia la nivelul genunchiului care trebuia.

Ancheta e în desfăşurare la nivelul Colegiului Medicilor, iar în cel mult două săptămâni ar trebui să aibă şi un răspuns referitor la acuzele care i se aduc medicului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Operat la piciorul drept, în loc de cel stâng!