Antena Meniu Search
x

Operatiune de salvare extrem de dificila in albia raului Siret

Mai multi pompieri si un scafandru s-au chinuit sa scoata din apa trupul neisufletit al unui barbat de 36 de ani. Omul a fost prins sub greutatea propriului autoturism, dupa ce a incercat sa traverseze raul de la un mal la celalalt. Curentii au rostogolit masina aproape 200 de metri

Vezi și

Apelul la 112 a venit de la un tanar care a vazut masina luata de ape. El si cativa localnici au incercat sa intervina, dar erau prea departe.

Curentii puternici de pe raul Siret au creat probleme pana si barcii de salvare a pompierilor. Ei s-au orientat dupa geaca neagra care plutea la suprafata apei si au gasit rapid trupul barbatului. Un scafandru a asigurat victima cu un cablu, in timp ce mai multi pompieri au ancorat masina ca sa o poata misca.

Barbatul nu mai avea puls cand a fost adus la mal. Medicii si-au dat seama ca omul nu a avut nicio sansa de supravietuire. “Apa este foarte rece si cred ca in jumatate de ora ar fi murit prin hipotermie, insa a fost inecul”, a explicat medicul Alexandru Lazareanu, de la SAJ Suceava.

Barbatul de 36 de ani era padurar si coordona lucrarile de impadurire din zona. A plecat spre casa, dupa ce le-a dat ultimele instructiuni angajatilor si a vrut sa scurteze drumul cu 20 de kilometri, prin traversarea raului. Era astepat acasa de sotie si de doi copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Operatiune de salvare extrem de dificila in albia raului Siret