Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Opere invizibile, vândute cu zeci de mii de dolari la Muzeul artei invizibile

Lucrări de artă uimitoare expuse la Muzeul artei invizibile. Oamenii merg acolo, le admiră, ba chiar dau şi bani pe ele. Zeci de mii de dolari. 

de Greta Gavrilă

la 16.08.2020 , 11:26

  • Muzeul neobişnuit din New York nu are program de lucru.
  • Vizitele galeria de artă se pot face doar cu programare prealabilă.

Este un muzeu de artă conceptuală care are expusă artă pe care nu o poţi vedea.

Sculpturi invizibile în valoare de 35.000 de dolari şi tablouri în de zeci de mii de dolari. Sunt doar câteva dintre lucrările nonexistente vândute la Muzeul Artelor Invizibile din New York.

James Franco, actor: Primeşti o descriere a lucrării, iar lucrarea este în imaginaţia ta! Pare nebuneşte, dar acest tip de artă conceptuală există de peste 50 de ani.

Vezi și

În urma cu 9 ani, o femeie a cumpărat un tablou numit Aer Proaspat, a plătit pentru el 10.000 de dolari. Însă, femeia susţine că opera nu i-a fost livrată niciodată.

Aşa că a făcut o plângere şi şi-a primit banii înapoi.

Aimee Davison, cumpărătoare artă invizibilă: Nimic din ce mi-a fost promis nu s-a întâmplat! Nu mi-au trimis scrisoarea de autenticitate şi nici cardul cu descrierea operei. Nu m-au invitat la o petrecere în New York şi nici nu mi-au trimis o copie a catalogului în fomat PDF.

Muzeul neobişnuit din New York nu are program de lucru. Iar curioşii care vor să viziteze galeria de artă o pot face doar cu programare prealabilă.

Greta Gavrilă Like
Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Opere invizibile, vândute cu zeci de mii de dolari la Muzeul artei invizibile