Antena Meniu Search
x

Orașul Galaţi s-a transformat într-un șantier, în urma lucrărilor de modernizare

În Galaţi e haos mare. Oraşul este un mare şantier, iar că organizarea lasă de dorit. Evident, localnicii nu au nimic împotriva lucrărilor de modernizare, modul în care sunt făcute - însă - îi exasperează.

de Redactia Observator

la 11.02.2020, 17:02

Vezi și

În Galaţi e haos mare. Oraşul este un mare şantier, iar că organizarea lasă de dorit. Evident, localnicii nu au nimic împotriva lucrărilor de modernizare, modul în care sunt făcute - însă - îi exasperează.

Şantierele nu sunt delimitate, aşa că oamenii nu au de ales decât să facă slalom printre muncitori. Iar acolo unde nu este un noroi de nedescris, în mod sigur sunt mormane de praf. Cu toate acestea, firmele care fac lucrările nu se grăbesc să găsească.

Gălăţenii care vor să ajungă acasă de la muncă au de trecut proba olimpică a şantierelor. Nu se poate circula pe trotuare, peste tot e noroi, iar pietonii sunt nevoiţi să ocolească muncitorii care se străduiesc să-şi termine treaba. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Firmele care desfăşoară aceste lucrări nu au fost dispuse, însă, să facă nicio declaraţie în acest sens.

Lucrările de modernizare ale oraşului Galaţi au scopul de a pune într-o nouă şi mult mai bună lumină oraşul.

Din păcate, disconfortul creat pietonilor nu este ameliorat nici măcar cu o pasarelă pietonală. Oamenii sunt obligaţi să facă slalom printre excavatoare, muncitori şi separatoare.

Cel mai apropiat termen limită pentru aceste amplasamente este aprilie 2020, iar cel mai îndepărtat este peste mai mult de un an. Până atunci, oamenii traversează pe unde pot.

Este pentru prima dată când în Municipiul Galaţi se desfăşoară astfel de lucrări. Costul acestora este de aproximativ cinci milioane de euro. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Orașul Galaţi s-a transformat într-un șantier, în urma lucrărilor de modernizare