Antena Meniu Search
x

Video Organizatorii de evenimente se plâng că măsurile de relaxare au venit prea târziu. Mulţi dintre ei renunţă la petrecerea de Revelion

O schimbare de peisaj pentru cei care vor un Revelion la malul mării pare sortită eşecului în acest an. Mulţi dintre proprietarii de localuri din centrul vechi al Constanţei nu au pregătit nimic, deocamdată, pentru noaptea dintre ani. Se plâng că anunţul privind relaxarea măsurilor de sărbători a venit prea târziu.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 09.12.2021, 19:48

Vezi și

Găsirea unui loc la un restaurant de la malul mării pentru noaptea de Revelion era o misiune imposibilă în alţi ani. Acum multe localuri nici nu se vor deschide. 

Andrei Dușu, proprietar local: Noi n-o să organizam Revelion, garantat, nu. În Constanţa e mai haos decât a fost ever. 

Ciprian Ştefan, manager restaurant/ bar: Din punctul nostru de vedere, pentru a organiza un Revelion asa cum trebuie nu mai este timp, aşa că o să spunem şi anul ăsta pas. 

Relaxarea măsurilor pentru noaptea dintre ani a venit prea târziu, se plâng patronii de localuri. 

Pe acelaşi subiect

Corina Martin, președinte onorific Resto: Este extrem de dificil acum să te poţi organiza, să cauţi înapoi personal suficient ca să poţi să anunţi petrecerea unui Revelion, să mai găseşti suficienţi clienţi care la acest moment şi-au făcut rezervări pentru alte locaţii, pentru alte opţiuni de vacanţă. 

Relaxarea restricţiilor i-a luat prin surprindere

Iar transformarea centrului vechi al oraşului în zonă pietonală pare o piedică în plus pentru cei cu restaurante acolo. 

Cristina Dușu, manager restaurant: Lumea nu poate să intre cu o maşină sau cu un taxi, îmbrăcaţi totuşi de Revelion. Pe zona peninsulară acum e ceva de agrement, nu poate să vină pe tocuri.

Dana, ospătar: Acum este greu, pentru că nu ai cu ce să ajungi efectiv, şi seara, dacă vii la un restaurant, vii la masă, vii îmbrăcat un pic mai elegant.

Iar potenţialii clienţi mai aşteaptă puţin.

Constănţeni: Momentan nu ştim ce se va face. Am încercat şi toţi au ridicat din umeri că nici ei nu ştiu. 

Cred că ne hotărâm atunci mai aproape, pe ultima sută de metri ce facem, unde facem.

Restaurantele vor funcţiona după un program normal în noaptea de Crăciun şi de Revelion. Însă doar la jumătate din capacitate şi pe baza certificatului verde.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Organizatorii de evenimente se plâng că măsurile de relaxare au venit prea târziu. Mulţi dintre ei renunţă la petrecerea de Revelion