Antena Meniu Search
x

Licitaţie pentru ornamente de Crăciun în Târgu Mureş, în plină pandemie

O decizie a primăriei Târgu Mureş a stârnit controverse printre oamenii din oraş. Edilii au început, în toi de primăvară şi în plină pandemie, o licitaţie pentru ornamentele de Crăciun.

de Redactia Observator

la 17.05.2020, 16:00

Vezi și
  • Decoraţiunile vor costa peste 800.000 de lei.
  • Noile ornamente vor avea un consum mai redus de energie.

Aceştia spun, totuşi, că achiziţia este una necesară, deoarece decoraţiunile nu au mai fost schimbate de aproape patru ani.

O decizie a edililor din Târgu Mureş îi face pe localnici să ridice din sprâncene. Tocmai au lansat o licitaţie publică pentru achiziţionarea ornamentelor de Crăciun. Decoraţiunile vor costa peste 800.000 de lei.

Cosmin Blaga, primăria Târgu Mureș: Orice achiziţie durează, trebuie făcute licitaţii şi este normal ca anumite lucruri să le achiziţionezi din timp, cum de exemplu sunt ornamentele de iarnă.

Sunt cetăţeni, însă, care cred că mai ales pe timp de epidemie, banii puteau fi utilizaţi în alte scopuri. Există şi oameni care se bucură, însă, că oraşul va fi împodobit cu ornamente noi. Chiar dacă cele vechi încă mai şi primăvara prin anumite zone din oraş.

Cosmin Blaga, primăria Târgu Mureș: Cei răutăcioşi evident că vor comenta mereu şi că pot să verifice pe site-urile primăriilor să vadă că Primăria Târgu Mureş nu excelează la capitolul cheltuieli pentru ornamente de iarnă.

Primăria mai spune că noile ornamente vor avea un consum mai redus de energie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Licitaţie pentru ornamente de Crăciun în Târgu Mureş, în plină pandemie